7 / 11

Smartphone-uri la CES 2015: LG G-Flex 2, doua terminale Samsung siůcam atat

Este clar ca CES 2015 nu a fost un eveniment al smartphone-urilor de top, asta pentru ca un numar mai redus de producatori au prezentat publicului larg noile varfuri de gama pe fiecare segment.


Ce a sarit in ochi a fost a doua generatie a LG G-Flex, unul dintre primele smartphone-uri cu ecran curbat, practic al doilea pariu al producatorului sud-coreean pe o piata extrem de nisata a utilizatorilor de profil. Telefonul are un ecran de 5,5 inch, o memorie RAM de 2GB, o camera foto de 13 megapixeli si ruleaza Android Lollipop.


Rivalii de la Samsung au prezentat la targul tehnologic doua modele de telefoane middle spre high range, Samsung Galaxy E5 si Samsung Galaxy E7, practic doua modele de telefoane la granita dintre modelele ieftine si varfurile de gama S6 si Note 5.


Vestea inedita de la CES 2015 a venit din partea producatorului Blu Studio Energy, companie care a lansat un smartphone cu un display de 5 inch si care dispune de o baterie de 5.000 de mAh, ceea ce ar trebui sa ii asigure o durata de viata de cel putin patru zile in utilizare normala sau cel putin doua zile la o utilizare intensa. Este clar ca bateria este punctul nevralgic la aproape orice smartphone in ziua de azi, iar producatorii care vor gasi solutia ca telefoanele noi sa aiba din nou autonomia celor din trecut va avea poate cel mai mult de castigat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri