3 / 7

Topul smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie: bateria acestor telefoane tine ca pe vremuri

Anuntat in luna februarie a anului trecut si lansat pe piata o luna mai tarziu, Sony Xperia E4 se afla in topul smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie, japonezii reusind, in ciuda dificultatilor prin care au trecut cu divizia de telefoane mobile, sa creeze un telefon cu o baterie care reuseste sa obtina cel putin doua zile de utilizare.

Mai precis, conform testelor de anduranta realizate de GSMArena.com, Sony Xperia E4 a reusit sa obtina o autonomie de 61 de ore, in conditiile unei utilizari de o ora pentru apeluri telefonice, o ora de utilizare pentru vizionarea de continut video si trei ore de navigare pe Internet.

Sony Xperia E4 este un smartphone cu o rezolutie qHD (960x540 de pixeli) si o diagonala de 5 inch, cu un acumulator de 2.300 mAh, fiind propulsat de un procesor cu patru nuclee (quadcore) si 1GB RAM, dispune de o capacitate de stocare de 8GB si este acompaniat de o camera foto de 5MP.

Caracteristici pentru un smartphone entry-level, dar cu un pret pe masura. Sony Xperia E4 se comercializeaza la un pret de circa 500 de lei, fiind o alegere excelenta cand esti in cautarea unui smartphone cu autonomie rezonabila.

Cu cat gasesti Sony Xperia E4 pe site-urile de anunturi:

OLX - de la 250 de lei

Sursa foto: developer.sony.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri