2 / 8

Axigen intentioneaza sa listeze la Bucuresti

Radu Gerogescu, CEO Gecad Group si presedinte al comitetului director al Gecad Technologies/Axigen, a anuntat ca vizeaza pentru Axigen listarea la bursa in maximum doi ani probabil prin oferta publica initiala, avand ca alternative Bursa de la Bucuresti, cea de la Londra, sau chiar Bursa de la New York.

"Listarea la Bursa trebuie privita in contextul in care la nivel international bursele se asteapta la o a doua bula de crestere, dar nu trebuie sa neglijam nici contextul economomic. Avem ca obiectiv final listarea la Bursa, nu avem o data fixa stabilita. Ne gandim eventual la urmatoarele sase luni, dar nu mai departe de doi ani", a spus presedintele Gecad Group.

Seful Gecad a declarat insa ca pentru viitoarea listare a Axigen inclina pentru Bursa din Bucuresti. Un consortiu format din Global Finance si 3TS-Cisco Growth Fund III a achizitionat 11,7% din actiunile Gecad Technologies /Axigen contra sumei de doua milioane de dolari, aceasta fiind prima investitie ce are ca obiectiv final listarea la bursa, potrivit lui Georgescu.

Presedintele grupului a declarat ca doreste ca fiecare companie din cadrul grupului - Gecad Technologies, Gecad ePayment, si Gecad Net - sa isi dezvolte propriul brand si sa fie listate la bursa separat.

Georgescu a mai precizat ca nu a stabilit numarul de actiuni care vor fi vandute la bursa, insa Oana Bornza, directorului general al companiei Gecad Technologies/AXIGEN, a precizat ca cel mai probabil numarul acestora nu va depasi cu mult minimul admis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri