5 / 8

Relatia cu un business angel

Marius Ghenea: Cum functioneaza parteneriatul de zi cu zi cu un business angel?

Radu Mircescu, director general si partener VikingProfil:
Nu-l stresezi, nu te streseaza. Daca totusi in stresezi, convinge-l ca prioritatea ta este daca nu de proportiiI universale, atunci cel putin mondiale.

Traian Cristea, General Manager si partener FIT Distribution:
Eficient. Important este sa se comunice idei si acestea sa primeasca prompt o validare/invalidare (sau o cerere de lamuriri suplimentare)

Madalin Durca, Marketing Manager si partener PCfun.ro:
Stim cu totii ce avem de facut, care sunt indicatorii de eficienta si ce trebuie sa urmarim. De obicei sunt obiective clare care sunt urmarite iar mesajele si colaborarea se deruleaza pe aceste obiective. Exista actiuni specifice pe care le discutam in linii mari, apoi il informam pe Marius despre liniile de executie. Marius nu se implica niciodata in partea de executie si asta este foarte bine intr-un fel. Sunt anumite “do & don’t’s” de care trebuie sa tinem cont atunci cand incepem un proiect.

Adrian Cimpoeru (foto), General Manager si partener Orbital Solution:
excelent, deoarece eu il solicit numai in momentele in care simt ca exista anumite probleme care ma depasesc sau la care am nevoie de un sfat, iar el se implica doar in masura in care ne ajuta sa urmarim strategia formulata la inceputul proiectului.

Simona Opris, Manager si partener Casia Communications: comunicam extrem de bine prin intermediul e-mailului si indiferent unde se afla daca avem nevoie de dansul isi gaseste cu siguranta timp pentru a ne raspunde.

Cristi Iorga, Administrator si partener Italian Coffee Concept:
In principiu, procesul de comunicare se desfasoara pe e-mail, din cauza programului foarte aglomerat al domnului Ghenea, iar agenda se stabileste ca in orice alta companie : fiecare are sarcinile lui pe care, in momentul in care le indeplineste le face cunoscute si celorlalti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri