3 / 4

Compania mizeaza pe triplarea vanzarilor la hartie reciclata

Xerox Romania aduce pe piata o gama variata de hartie reciclata, incurajand astfel companiile sa-si puna in practica principiile ECO pentru economisirea resurselor si protejarea mediului inconjurator.

Hartia reciclata de la Xerox poate constitui o alternativa echitabila si ecologica la hartia obisnuita folosita pentru documentele de circulatie interna din cadrul companiei. Insa, anumite tipuri de hartie reciclata pot fi folosite si in cazul documentelor oficiale. Astfel, pentru hartia Recycled Supreme, produsa in proportie de 80% din materiale reciclate, gradul de alb, unul dintre principalele criterii de definire a calitatii hartiei, este acelasi ca si in cazul hartiei obisnuite.

In 2008, cererea pentru hartia reciclata a crescut in comparatie cu anul precedent, iar pentru anul viitor compania preconizeaza o crestere semnificativa: “Multe companii din Romania au politici “verzi” in ceea ce priveste utilizarea hartiei, dar au rezerve cand e vorba sa le implementeze – principalele motive sunt legate de perceptii, respectiv de calitatea perceputa a hartiei reciclate si de costul ei”, explica Marius Persinaru.

Dupa spusele acestuia, Xerox poate oferi calitate similara pe produsele reciclate, iar diferentele de pret sunt de aproximativ 11%. Compania se asteapta ca anul acesta, fata de anul trecut, sa se tripleze vanzarile pe acest segment.

Xerox Romania colaboreaza la nivel national cu 3 distribuitori si 33 de reselleri autorizati de la care se pot achizitiona toate aceste tipuri de hartie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri