1 / 4

Dublare pe calculatoare portabile in luna septembrie

Pcfun, unul din principalii jucatori de pe piata comertului online de produse IT&C din Romania, a inregistrat in luna septembrie vanzari duble pe segmentul notebook fata de luna precedenta si o crestere de peste 40% pe categoria de sisteme desktop, comparativ cu cea mai buna luna din an, care a fost ianuarie, ca urmare a inceperii noului an scolar din aceasta luna.

Pana la sfarsitul lunii august compania a comercializat peste 3.000 de notebook-uri si peste 2.000 de sisteme desktop, iar pentru acesta luna PCfun spera sa comercializeze 550 de calculatoare portabile si 400 de unitati desktop.

Compania a mai inregistrat o crestere de 42% pentru imprimante si multifunctionale, dar si pentru monitoarele LCD in crestere cu 28%.

„Vanzarile se mentin in continuare la un nivel dublu fata de anul trecut, iar rezultatele bune obtinute luna aceasta vin ca urmare a manifestarii interesului consumatorilor pentru produsele IT mult mai devreme in comparatie cu anul trecut. Pentru perioada urmatoare produsele de interes maxim vor fi in continuare notebook-urile, sistemele desktop, imprimantele, multifunctionalele”, a declarat Madalin Durca, directorul de marketing PCfun.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri