1 / 4

iPhone 30% din vanzarile de smartphone-uri ale MarketOnline

Compania estimeaza ca va comercializa anul acesta aproximativ 3.000 de smartphone-uri, iar modelul lansat de Apple va detine o cota de 30%.

“Ponderea iPhone va fi de 30%, insa exista si alte modele cu vanzari spectaculoase precum Samsung Omnia sau HTC Touch Pro”, a declarat, pentru Wall-Street, Mugur Frunzetti (foto), managing partner Grifon Group, companie ce detine magazinul online MarketOnline.

Potrivit acestuia, de la introducerea noilor telefoane in oferta comerciala au fost vandute aproximativ 300 de terminale iPhone 3G, din care 200 de 16 GB, mai putine decat in cazul modelului initial din cauza lipsei produsului la furnizori, iar pana la sfarsitul anului MarketOnline spera sa incaseze aproape un milion de euro din vanzarea terminalului Apple.

“Ne asteptam sa obtinem 3 mil. lei pana la sfarsitul anului din vanzarea iPhone 3G, intrucat in acest moment terminalul este disponibil pe stoc si la noi, si la furnizori, deci vom fi aprovizionati constant si ne aseptam sa vindem peste 1.000 de terminale in 2008”, a mai spus Frunzetti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri