3 / 4

Orange vrea sa angajeze 300 de specialisti

In urmatoarele luni, Orange are in plan angajarea a 300 de specialisti in Bucuresti, care vor oferi solutii IT pentru diverse alte subsidiare ale France Telecom. In prezent, reprezentanta locala a grupului de telefonie mobila are 2.700 de salariati.

Potrivit lui Olaf Swantee, Orange urmareste sa optimizeze reteaua de distributie pe piata locala, de care este foarte interesat, si, totodata, doreste nelimitarea gamei de servicii furnizate la nivelul tarii noastre, exclusiv la cele de telefonie mobila.

Cat despre restul prioritatilor lui Millet in Romania, acestea vor fi dezvaluite pe parcurs, in functie de durata de realizare a lor.

"Eu am in plan realizarea mai multor lucruri. Avem o lista cu 10 initiative, insa nu le pot dezvalui acum. Acest lucru il voi face treptat, de fiecare data cand vom mai duce la capat una din initiative", a spus Millet.

Chiar daca operatorul de telefonie trece printr-un moment greu, din cauza crizei economice, noul sef al Orange spune ca trimestrul doi se vede mai bun decat anteriorul, cand compania a inregistrat venituri in scadere cu 14,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 264 milioane euro.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri