1 / 5

Parteneriatele, o treime din cifra de afaceri

"Vrem sa incheiem parteneriate cu companii care au experienta pe anumite domenii. In 2006, voiam sa ne dezvoltam pe segmentul de Embedded Systems (n.r: un sistem programat sa efectueze una sau mai multe sarcini specifice) si uneori ajungeam in finala pentru unele proiecte, dar eram refuzati pentru ca nu aveam un partener, nu aveam experienta suficienta", a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Monica Jiman (foto), director operational si vicepresedinte pentru dezvoltarea afacerilor in cadrul Pentalog High Tech.

In 2007, compania a semnat un parteneriat cu firma franceza Ausy, din care a reiesit compania joint venture Pentalog Technology care va aduce aproximativ 2,3 milioane euro din cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro estimata pentru grup in 2009.

Un alt parteneriat semnat anul trecut este Pentalog Deutschland, care va insemna aproximativ 1,5 milioane de euro in afacerile grupului din acest an.

In 2008, grupul care avea filiale in Franta, Romania, Moldova si Ucraina a inregistrat afaceri de 9,2 milioane de euro, sucursala de pe piata locala producand aproximativ 61% din cifra de afaceri, cea din Franta 20%, iar Moldova 19%.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri