1 / 10

Mutari cu marketeri in telecom

Mutarile au inceput inca din vara anului trecut, cand dupa opt luni de cautari, Zapp, al patrulea operator pe piata de telefonie mobila locala, a recrutat-o pe Adriana Ionescu, fost associate marketing director al Procter&Gamble, la conducerea departamentului de marketing. Ea il inlocuia pe Arda Arkun, care incepand cu luna mai 2008 a fost numit Head of Business Development al operatorului.

In aceeasi perioada, Vodafone Romania, al doilea jucator de telefonie mobila pe piata locala, l-a numit ca director pe marketing pe Marco Kind in locul lui Lars Koester, cel care condusese activitatea de marketing a companiei intre august 2007 si septembrie 2008.

In luna aprilie a acestui an, Orange, cel mai important operator pe piata telecom locala, l-a numit ca director de marketing pe Dorin Odiatiu, care lucreaza in cadrul companiei din 1997 si care anterior a ocupat functia de Wholesale, International and Regulatory Affairs Director.

Din februarie 2007 pana in luna ianuarie a acestui an activitatea de marketing a Orange a fost coordonata de Razvan Mihai Ionescu, care a lucrat la Orange din iulie 1998 si care a ales sa conduca Simartis Telecom din pozitia de director executiv si partener. Compania deschisa in 2002 este detinuta de Alexandru Voiculescu in proportie de 60% si de Lucian Adrian Ungurean (40%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri