Bob Parson vaneaza elefantii "problema"

Bob Parson vaneaza elefantii "problema"Bob Parsons, CEO al unuia dintre cele mai populare website-uri pentru achizitia de domenii si hosting - Go Daddy, a socat publicul dupa ce a postat un fisier video in care el insusi, insotit de o mica potera, a ucis un elefant in Zimbabwe. Vanatoarea se presupune ca a vizat trei elefanti, care cauzau deseori probleme pentru agricultorii din zona.

Parsons a numit animalul ucis drept "un elefant problema". Ca urmare a activitatii sale, a fost si el a fost numit "Gunoiul anului" de catre PETA (organizatie care lupta pentru drepturile animalelor).


Mark Zuckerberg mananca numai ceea ce ucide

Mark Zuckerberg mananca numai ceea ce ucideIn luna mai a anului trecut, un status postat pe pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg a uimit foarte multa lume. "Tocmai am ucis un porc si o capra", anuntat fondatorul si CEO-ul Facebook. Zuckerberg a declarat, de altfel, ca mananca doar carne de animal ucis de el insusi, ca parte a celui mai recent "proiect de trai durabil" al sau.

Mai mult decat atat, Zuckerberg a primit sfaturi in aceasta activitate chiar de la unul dintre cei mai renumiti bucatari din Silicon Valley, Jesse Cool.

William Barron Hilton zboara cu orice tip de avion

William Barron Hilton zboara cu orice tip de avionWilliam Barron Hilton, co-presedinte al Hilton Hotels si tatal mult mai faimoasei Paris Hilton, este un impatimit al zborului. El are in proprietate o ferma de 750.000 de acri in Nevada, destinata pasiunii sale pentru aviatie.

Hilton piloteaza planoare, elicoptere, aeronave si chiar baloane. A descoperit dragostea pentru zbor in perioada in care a activat in marina, iar mai tarziu a obtinut si licenta de pilot.

Sandy Lerner participa la turniruri medievale

Sandy Lerner participa la turniruri medievaleSandy Lerner, fondator al Cisco Systems, participa des la turniruri medievale. Acesta este unul dintre hobby-urile sale preferate, pentru care si-a cumparat si echipamentele necesare: lance, cai si costume de epoca. Ea a cumparat o ferma de 800 acri, in Upperville, Virginia, unde creste zeci de cai din rasa Shire doar pentru acest scop.

Anil Ambani alearga la maratoane

Anil Ambani alearga la maratoaneAl patrulea cel mai bogat miliardar al Indiei si presedinte al Reliance ADA Group, Anil Ambani, alearga deseori pe strazile din Mumbai inainte de zorii zilei, impreuna cu bodyguarzii sai.

El s-a antrenat prima data pentru Boston Marathon in 2003, dupa ce cineva s-a amuzat cu privire la greutatea sa la o conferinta destinata investitorilor la New York. Acum este un alergator de maraton in serie.

William Clay Ford Jr. are centura neagra

William Clay Ford Jr. are centura neagraWilliam C. Ford Jr., presedintele executiv al Ford Motor si stranepot al lui Henry Ford, poate fi vazut des in reclamele dedicate masinilor Ford ca avand un comportament obisnuit.

Insa, el are si o parte mai putin cunoscuta, dar mai violenta. Are centura neagra la Tae Kwon Do, o arta martiala de origine coreeana, caracterizata in special prin lovituri inalte cu piciorul. Se spune ca poate rupe scanduri cu mainile goale.

Warren Buffett canta la ukulele

Warren Buffett canta la ukuleleWarren Buffett, CEO al Berkshire Hathaway, este cunoscut drept unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii. Dar, mai putin cunoscuta este pasiunea sa pentru instrumentul muzical ukulele, prescurtat si uke, similar unei chitare.

O uke de culoare alba care i-a apartinut lui Buffett a fost cumparata la licitatie pe eBay pentru 11.211,11 dolari, bani care au fost donati ulterior.

Guy Laliberte si vacantele in spatiu

Guy Laliberte si vacantele in spatiuCanadianul Guy Laliberte, fondatorul si actualul CEO al Cirque du Soleil, si-a construit renumele prin crearea celui mai bun spectacol de circ din lume si jucand poker. Dar cand vine vorba de pasiunea lui, Laliberte a decis ca spatiul extraterestru este "ultima frontiera".

El a fost primul turist canadian in spatiu, ca explorator privat, in septembrie 2009, cand a transmis si in direct aventura sa, timp de doua ore catre diferite orase din intreaga lume.

Richard Branson "sparge" recorduri mondiale extreme

Richard Branson "sparge" recorduri mondiale extremeLui Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Group, ii place sa darame cele mai extreme recorduri inregistrate la nivel mondial. El a avut mai multe tentative pentru diferite recorduri, inclusiv acela de realiza un ocol complet al planetei intr-un balon cu aer cald (nu a reusit).

Unele dintre incercarile sale de succes sunt trecerea Canalului Manecii intr-un vehicul amfibie (1 ora 40 minute) si de a deveni prima persoana care a traversat acelasi canal intr-un balon cu aer cald, un an mai tarziu.

Larry Ellison, pasionat de intreceri cu iahturi

Larry Ellison, pasionat de intreceri cu iahturiLawrence "Larry" Ellison, CEO al Oracle Corporation, a fost casatorit si a divortat de patru ori, dar nu am putea numi mariajul (si divortul) un hobby al sau. In schimb, Ellison este extrem de pasionat de iahturi si in special de curse cu acest tip de ambarcatiune.

Ellison a invatat prima data sa navigheze in perioada anilor 1960 la Univesitatea din California. De atunci, detine unul dintre cele mai mari iahturi din lume si a participat la multe competetitii de ambarcatiuni, inclusiv Maxi World Championships (unde a castigat de cinci ori) si la America's Cup, unde concureaza si astazi.

Sursa informatii: Business Insider

Sursa foto: Wikimedia