America Ferrera

America FerreraStarului show-ului de televiziune Betty cea urata - America Ferrera - i-a fost asigurat, in 2007, zambetul la Lloyd's of London, pentru suma de 10 milioane de dolari.

Polita a fost cumparata de brandul de albire a dintilor Aquafresh White Trays, ca parte a unei promotii in care su fost implicate cele britati, cu scopul de a strange bani pentru campania caritabila Smiles for Succes.

Sursa informatii: Jurnal de incredere (editat de UNSICAR)
Sursa foto: Wikimedia

David Beckham

David BeckhamFotbalistul britanic David Beckham si-a asigurat picioarele pentre 70 milioane de dolari. In 2006, Beckham incheia cea mai mare polita personala din istoria sportului britanic, in valoare de 100 milioane de lire sterline.

Polita jucatorului de fotbal - cu o suma asiguratafara precedent in Marea Britanie, pana in momentul respectiv - a fost atat de mare incat riscurile au fost impartite intre mai multe companii. Valoarea primei de asigurare platita nu a fost data publicitatii.

Heidi Klum

Heidi KlumModelul Heidi Klum si-a asigurat picioarele pentru 2,2 milioane de dolari.

Cu toate acestea, piciorul drept al modelului a fost asigurat pentru 1,2 milioane de dolari, in timp ce pentru stangul suma asigurata s-a ridicat la un milion de dolari. Explicatia - Klum are o mica cicatrice pe piciorul stang.

Bruce Springsteen

Bruce SpringsteenVocea lui Bruce Springsteen a fost asigurata pentru 31,2 milioane de dolari de catre Lloyd's.

Stirile despre aceasta polita de asigurare sunt inca din anul 1988, dar nu au fost date publicitatii perioada asigurata, precum nici valoarea primei platita de artist.

Julia Roberts

Julia RobertsZambetul Juliei Roberts a fost asigurat pentru 30 milioane de dolari.

Se spune ca Julia Roberts are zambetul cel mai usor de recunoscut de la Hollywood si in urma politei de asigurare incheiata, cu siguranta, si cel mai scump.

Mariah Carey

Mariah CareyMariah Carey are cele mai scumpe picioare din lume. Asta dupa ce si le-a asigurat pentru nu mai putin de un miliard de dolari. Aceasta este si cea mai mare suma pentru care o vedeta si-a asigurat o parte a corpului.

Gillette i-a asigurat picioarele in 2006, cand a devenit vedeta campaniei “Legs of a Goddess”.

Cristiano Ronaldo

Cristiano RonaldoReal Madrid a vrut sa asigure picioarele fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, aflat sub contract cu clubul de fotbal spaniol.

Acum picioarele jucatorului valoreaza 144 milioane de dolari.

Fernando Alonso

Fernando AlonsoDegetele pilotului de Formula 1, Fernando Alonso, au fost asigurate de Ferrari la Santander pentru 13,9 milioane de dolari.

Pe langa faptul ca sunt importante pentru condus, degetele dublului campion al lumii sunt esentiale in special pentru finalul curselor, atunci cand acesta arata semnul victoriei.

Rihanna

RihannaTot compania Gillette este responsabila cu asigurare picioarelor cantaretei Rihanna, pentru un milion de dolari.

Decizia a venit in 2007, atunci cand Gillette a numit-o pe Rihanna purtatorul de cuvant al Venus Breeze.

Tom Jones

Tom JonesParul de pe pieptul lui Tom Jones a fost asigurat in 2008 pentru suma de 7 millioane de dolari de catre Lloyd's of London.

Initial, artistul a ras de zvonurile cu privire la contractul de asigurare, sugerand ca nu etse decat o nascocire a jurnalistilor.