1 / 11

10. Marea Britanie

Asadar, potrivit unui recent studiu al bancii britanice HSBC, averea expatilor a ramas in general imuna la problemele economice globale, chiar si in tarile care au experimentat turbulentele de-a lungul anilor, scrie CBS.

Urmatoarele 10 state prezentate in acest slide ofera mai mult decat o mare oportunitate economica. Noii rezidenti ai acestor tari beneficiaza de un mediu bun destinat familiei - respondenti declarand ca au avut nevoie de o perioada scurta de timp pentru a se adapta cutumelor culturale locale.

Cunoscuta drept una dintre capitalele financiare ale lumii, Marea Britanie reprezinta o destinatie populara printre expati. Dar, managerii care se muta in Marea Britanie, si in special in Capitala, se pot astepta sa plateasca un pret consistent pentru locuinte.

De altfe, Londra s-a clasat pe pozitia a optsprezece in topul celor mai scumpe orase, intr-un studiu realizat de compania de cercetare Mercer in 201, fiind, totodata, si cel mai costisitor oras din insula britanica. Salariile reflecta, in general, costul traiului intr-o anumita tara, dar veti avea un soc atunci cand cautati un apartament sau mergeti la un magazin alimentar.

Continua sa navighezi pe acest slide pentru a vedea cele mai atractive tari

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri