Cocaina: anii 1970 - prezent

Cocaina: anii 1970 - prezent

Cocaina este un stimulent introdus pe piata in anii '70 si este considerat drogul preferat de pe Wall Street, intrucat avea cel mai persistent efect. Bancherii o consumau pe atunci si continua sa o faca si acum.

Marijuana: anii 1970 - prezent

Marijuana: anii 1970 - prezent

Trebuie sa faci cumva pentru a dormi cateva ore. Nu este drogul preferat al tuturor bancherilor, dar este in orice caz la indemana dupa o noapte grea.

Quaalude: anii 1980 - sfarsitul anilor '90

Quaalude: anii 1980 - sfarsitul anilor '90

Concepute initial pentru a-i ajuta pe oameni sa doarma, aceste pastile au fost scoase in afara legii in 1984. Bancherii au putut totusi sa si le procure in continuare si, mai ales la mijlocul anilor '90, au aparut quaalude denumite "Roches", intrucat numele fabricantului - Roche - era trecut pe pastile.

Sursa foto: Quaaludebottle.com

GHB: anii 1990

GHB: anii 1990

Acidul Gamma-Hidroxibutiric este un lichid antidepresiv pe care bancherii il turnau in bauturile lor. Te face sa "iesi din zona".

Ecstasy: anii 1990

Ecstasy: anii 1990

Este o pastila luata pentru a induce starea de euforie. Este o precursoare a lui "Molly", praful pe care il iau adolescentii din zilele noastre.

Ritalin: anii 1990

Ritalin: anii 1990

Dupa o noapte grea in care ai petrecut alaturi de clienti, iti e greu sa te concentrezi la birou. Fa cunostinta cu Ritalin, drogul studiului.

Adderall

Adderall

Amfetamina cu rol psihostimulant, Adderall reprezinta un pas inainte fata de Ritalin, fiind folosita uneori ca un inlocuitor pentru cocaina.

Molly: 2010 - prezent

Molly: 2010 - prezent

Considerat o forma "mai pura" de Ecstasy, Molly se adreseaza in special generatiei tinere. Ii ajuta pe adolescenti sa danseze toata noaptea pe muzica electronica, potentata de lumini stroboscopice si raze laser.