Farmacii

Farmacii

Unele lanturi de farmacii din Statele Unite vand pe langa medicamente si bauturi alcoolice. Astfel, o retea din New York a amenajat un spatiu special pentru un container de bere. Decizia a fost luata in urma discutiilor purtate cu clientii farmaciei.

Sursa foto: Farmacie, Shutterstock.com

Spitale

Spitale

O serie de spitale permit familiilor si prietenilor pacientilor - si uneori chiar si celor spitalizati - sa cumpere bauturi alcoolice din interiorul institutiei. Au existat chiar si cazuri in care vizitatorii puteau comanda cocktailuri, bere si vin in cadrul sectiunii VIP din spital. Mai mult, unii pacienti puteau consuma bere la cina cu permisiunea doctorului. Cu toate acestea, cazurile de astfel de spitale sunt rare, fiind intalnite in special in sectorul privat.

Sursa foto: Spital, Shutterstock.com

Drive-thru

Drive-thru

In unele orase nu e nevoie sa renunti la masina pentru a consuma o bautura pe baza de alcool, pe care o poti obtine de la un drive-thru. Astfel, un fast food din Houston vinde cocktailuri margarita la pachet.

Sursa foto: Drive-thru, Shutterstock.com

Saloane de infrumusetare

Saloane de infrumusetare

Multe saloane de infrumusetare ofera clientelor cocktailuri. Astfel, in timp ce te relaxezi la manichiura sau pedichiura poti savura un pahar cu vin daca te programezi la salon dupa ora 16.00.

Sursa foto: Salon, Shutterstock.com

Automate de bauturi alcoolice

Automate de bauturi alcoolice

Unele automate ofera clientilor pahare de vin rosu sau alb. Consumatorii trebuie doar sa introduca un card de credit in apart pentru a fi serviti cu un pahar de vin. Aparatul retine preferintele tale si cumparaturile pe care le-ai facut. Vinul ramane proaspat timp de 60 de zile, in conditiile in care aparatele pot controla temperatura si nu permit contaminarea sau oxidarea bauturilor.

Sursa foto: Automat, Shutterstock.com

Restaurante fast-food

Restaurante fast-food

Restaurantele Burger King din Las Vegas, Miami si Texas servesc alaturi de un burger si bere.

"La fel ca si in cazul restaurantelor care ofera acces Wi-Fi, bauturile alcoolice vor tine clientii mai mult timp intr-un restaurant, ducand la cresterea vanzarilor", arata proprietarul unui restaurant fast-food din Florida.

Sursa foto: Burger King, Shutterstock.com

Magazine de imbracaminte

Magazine de imbracaminte

Cunoscutul lant de magazine Barney's detine o cafenea intitulata Fred's at Barney's, construita intr-una dintre locatiile din New York unde vinde cocktailuri, vin sau sampanie.

Sursa foto: Fashion Retail, Shutterstock.com

Saloanele cu rochii de mireasa

Saloanele cu rochii de mireasa

Dupa cum orice mireasa stie deja, gasirea rochiei potrivite poate reprezenta unul dintre cele mai stresante lucruri la organizarea unei nunti. Ca urmare, proprietarii saloanelor ofera viitorilor miri si familiilor lor posibilitatea de a se relaxa in timp ce probeaza tinutele de nunta servind un pahar de sampanie.

Sursa foto: Salon nunti, Shutterstock.com

Cafenele

Cafenele

Intr-o incercare de a creste vanzarile in timpul serii, gigantul american Starbucks, care a creat o adevarata cultura a cafelei prin cele cateva mii de locatii, va extinde oferta sa de bauturi alcoolice in sute de locatii din intreaga lume.

Starbucks a inceput sa vanda bauturi alcoolice in anul 2010, intr-o cafenea din Seattle. Doi ani mai tarziu numarul locatiilor unde puteau fi consumate astfel de bauturi crescuse la 25, in prezent produsele fiind disponibile in 40 de cafenele.

Sursa foto: Starbucks, Shutterstock.com

Sursa foto: Alcool, Shutterstock.com