10. Adam Traditional

10. Adam Traditional

Brandul de bere este produs in Portland, Oregon, si are 4.277 de recenzii favorabile. Berea recreaza un sortiment originar din Dortmund, Germania, si este realizata in memoria lui Adam Kercheval, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "I, Frankenstein" sau "The Ripper".

Sursa foto: Hairofthedog.com

9. Bourbon County

9. Bourbon County

Cu 4.283 de recenzii favorabile, Bourbon County este produsa in beraria Goose Island din Chicago. Berea este pastrata pana la servire timp de doi ani, in butoaie de 18 ani si are un gust pronuntat de ciocolata, la un continut de alcool de 13%.

Sursa foto: Goose Island Facebook

8. Temptation

8. Temptation

Temptation este produsa la beraria Russian River Santa Rosa din California, pastrata intre 9 si 15 luni in butoaie pentru a obtine o bere blonda, intepatoare.

Sursa foto: Russian River Facebook

7. Pliny the Elder

7. Pliny the Elder

O alta bere produsa de Russian River Santa Rosa este Pliny the Elder, care a obtinut 4.289 de recenzii favorabile. Este o combinatie reusita intre gustul de lamaie, pin si hamei.

Sursa foto: Russian River Facebook

6. Kentucky Breakfast

6. Kentucky Breakfast

Produsa de beraria Founders Brewing din Michigan, Kentucky Breakfast a obtinut 4.290 de recenzii favorabile. Berea este produsa impreuna cu sortimente de cafea si ciocolata pentru a obtine culoarea inchisa si aroma intensa.

Sursa foto: Founders Brewing Facebook

5. Dreadnaught

5. Dreadnaught

Berea Dreadnaught este realizata de beraria Three Floyds din Indiana si are o puternica aroma de hamei, cu tonuri de mango si piersica.

Sursa foto: Three Floyds Facebook

4. Expedition

4. Expedition

Realizata in beraria This Bell's, Michigan, Expedition a obtinut un punctaj de 4,34 din cinci posibile. Este o bere neagra cu aroma de cafea macinata.

Sursa foto: This Bell's Facebook

3. Speedway

3. Speedway

Realizata in beraria AleSmith din California, Speedway a obtinut un rating de 4.372. Berea are un continut de alcool de 12% si este realizata impreuna cu sortimente de cafea.

Sursa foto: Alesmith.com

2. Dark Lord Russian Imperial

2. Dark Lord Russian Imperial

Una dintre cele mai cunoscute beri din portofoliul Three Floyds, Dark Lord este realizata impreuna cu cafea, miere si melasa. Sunt produse doar 6.000 de sticle pe an.

Sursa foto: Beeradvocate.com

1. Westvleteren's 12

1. Westvleteren's 12

Realizata de calugarii manastirii Saint Sixtus of Westvleteren din Belgia si vanduta in fiecare saptamana direct la poarta manastirii, 12 nu are o eticheta anume ci doar un capac galben, simplu. Singurele ingrediente folosite sunt apa, zahar, caramel, malt, hamei si drojdie. Pretul: 40 de euro.

Sursa foto: Sintsixtus.be

Sursa foto: Bere, Shutterstock.com