1 / 6

Anytime Fitness

Domeniu de activitate: Sali de fitness / sport
Locatii: 2.839
Aparitie: 2001
Francizat din: 2002
Costul investitiei: 78.000 – 371.000 de dolari
Taxa de franciza: 22.500 – 32.500 de dolari

Cluburile Anytime Fitness ar putea fi o solutie inedita pentru piata locala a salilor de gimnastica, asta in conditiile in care aceste sali de fitness functioneaza dupa un model usor diferit, fiind deschise non-stop. Ele functioneaza in acest fel si datorita sistemelor avansate de securitate cu care sunt dotate si care permit membrilor sa intre in sali chiar si cand personalul nu lucreaza.

Compania care a inceput sa isi francizeze business-ul in anul 2002 se afla in plina ascensiune globala si urmareste cu interes orice oporunitate, inclusiv pe piata europeana.

Un astfel de model de business se poate dovedi unul de succes in Romania, o piata in care numarul centrelor de fitness a crescut puternic de la un an la altul, doar ca numarul centrelor care ofera acces non-stop lasa de dorit.

Sa ne imaginam ca sunt persoane care si-au stabilit un anumit stil de viata si obisnuiesc sa se trezeasca dis de dimineata la orele 4 sau 5, dar pentru care sala de fitness se deschide abia la ora 6:30-7. Sau persoane care termina tarziu activitatea si care vor ca in timpul ramas sa arda caloriile adunate in exces, dar o sala obisnuita are un program de functionare de pana la ora 23:00.

Cel mai mare numar de sali Anytime Fitness se afla in SUA (2.010), iar la nivel global numarul acestor spatii se ridica la circa 700.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri