1 / 7

Bostina&Associates

"Infiintarea companiei in urma cu 8 ani a fost un lucru bun, confirmarea venind si din faptul ca aceeasi initiativa au avut-o ulterior si alte mari case de avocatura. Am fost pionieri intr-o nisa extrem de interesanta a serviciilor de consultanta din Romania, dar rezultatele inregistrate de casa de avocatura anul trecut ne arata ca trebuie sa ne concentram asupra unui singur lucru, si anume avocatura", a declarat avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

Bostina&Associates Financial Consulting (devenita ulterior Bostina Accounting and Fiscal Consulting) a fost infiintata in 2004 pentru a acoperi o noua nisa a serviciilor de consultanta din Romania, respectiv servicii de consultanta contabila si fiscala.

Casa de avocatura spune ca in 2011 a devenit evident ca era momentul oportun pentru un "spin-off" pe fondul "schimbarii paradigmei economice si a modificarilor survenite in legislatia privitoare la serviciile de audit". "Schimbarea este de natura sa scoata si mai mult in evidenta faptul ca, pe de o parte, majoritatea clientilor nostri opereaza intr-o economie globala si se asteapta ca si consultantii lor fiscali sa aiba o viziune similara si, pe de alta parte, ca din ce in ce mai multi dintre clienti vin la noi prin intermediul retelei AGN International. Vom continua colaborarea cu casa de avocatura in sistemul de «best friends»", afirma Bogdan Popa, Tax Manager la Accounting&Global Tax SRL.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri