1 / 8

Viorel Hrebenciuc, inculpat in dosar

Viorel Hrebenciuc a iesit de la DNA Brasov, dupa aproape doua ore, el spunand ca i s-a adus la cunostinta calitatea de inculpat in dosarul privind retrocedarile ilegale de terenuri si precizand ca este acuzat de mai multe infractiuni, pe care ”trebuie sa le studieze” impreuna cu avocatul sau. Deputatul PSD a iesit din sediul DNA Brasov in jurul orei 14.00, insotit de avocatul sau.


El le-a spus jurnalistilor ca i s-a adus la cunostinta calitatea de inculpat in dosarul privind retrocedarile ilegale de terenuri. ”Mi s-a adus la cunostinta calitatea de inculpat in dosar. Sunt mai multe infractiuni, dar trebuie sa le studiez cu avocatul, la Legea 78/2000 (referitoare la fapte de coruptie -n.r.). Ma voi prezenta cu avocatul ori de cate ori voi fi chemat”, a spus Viorel Hrebenciuc.


Intrebat daca este necesara ridicarea imunitatii parlamentare in cazul sau, el a raspuns ca procurorul va decide acest lucru. Hrebenciuc a fost intrebat de jurnalisti si daca a vorbit cu Ilie Sarbu despre aceasta ancheta, raspunzand: ”Nu”. Intrebat, de asemenea, cine este beneficiarul celor 90.000 de hectare de terenuri retrocedate ilegal, Viorel Hrebenciuc a spus: ”Sa dea Dumnezeu sa fiti dumneavoastra beneficiarul”.


Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost adus miercuri dimineata la DNA Brasov insotit de jandarmi, el spunand ca nu stie in ce calitate a fost chemat acolo unde au loc audieri in dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri.


Hrebenciuc a fost adus la DNA Brasov in jurul orei 12.00. El a coborat dintr-o masina a Jandarmeriei si a intrat in sediul DNA insotit de jandarmi. El le-a spus jurnalistilor ca nu stie in ce calitate a fost chemat la DNA, fara a face alte declaratii.


Sursa foto: Mediafax Foto.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri