2 / 8

Hrebenciuc catre Adam: Suntem in plin razboi cu Romsilva! Suta la suta fac ordine

Deputatul Viorel Hrebenciuc ii spunea lui Ioan Adam, despre procesul privind un teren de 43.000 de hectare, ca "Suntem in plin razboi cu Romsilva! Nu-i mai cred! Vom castiga 100%!" dar si ca "Suta la suta fac ordine. Urat. O sa le placa la toti. O sa vezi".


Potrivit unor documente din ancheta procurorilor, Viorel Hrebenciuc s-ar fi implicat in solutionarea retrocedarii unei suprafete de 43.000 de hectare de teren forestier, pentru care ar fi fost facuta o contestatie de catre Romsilva, avand in acest sens si sprijinul deputatului Ioan Adam.


Anchetatorii au probe din care ar rezulta faptul ca Viorel Hrebenciuc l-ar fi abordat pe directorul general al Romsilva, Adam Craciunescu, prin intermediul senatorului Ilie Sarbu, despre care afirma ca a ar fi o "persoana cu foarte mare influenta asupra directorului RNP Romsilva".


In 1 decembrie 2013, deputatul Ioan Adam, nemultumit de demersurile facute de functionari ai Romsilva, privind contestatia formulata la instanta, i-ar fi trimis lui Dan Bengescu un SMS in care a scris: "Va rog nu va mai lasati calcati in picioare de com. jud. Bacau si Ghelase care au cerut stramutarea in 27 nov. Asta intrece orice inchipuire, iar prietenul tau (Hrebenciuc Viorel - n.a.) a fost in mod grosolan pacalit. Sunt curios ce reactie va avea cand ii vei spune ptr. ca in acest sens si-a dat cuvantul, far iata bomba".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri