7 / 8

Ioan Adam, deputat PSD- un adevarat latifundiar

Deputatul PSD Ioan Adam a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati si magistrati, intre care sotia sa.


Deputatul Ioan Adam, care este si avocat, avand un cabinet in Brasov, a iesit din sediul DNA in jurul orei 10.30, fiind insotit de un aparator. Deputatul le-a spus jurnalistilor: ”Nu va grabiti”, fara a face alte comentarii. Avocatul acestuia a afirmat ca Ioan Adam a fost chemat la DNA pentru ”probleme profesionale confidentiale”, el nedorind sa ofere detalii, potrivit Mediafax.


Potrivit ultimei sale declaratii de avere, din iunie 2014, deputatul Ioan Adam are noua terenuri, in suprafata totala de peste 20 de hectare, opt dintre ele fiind cumparate si unul mostenit. Dintre cele noua terenuri, sase sunt in Brasov si cate unul in Poiana Brasov, Sacele, Fundata si Poiana Marului. Sase terenuri sunt cu constructii, doua sunt intravilan si unul este agricol.


Ioan Adam este asoviat la SC Frigos Pommes SRL Ilieni, judetul Covasna, si are actiuni la SIF Moldova, SIF Transilvania, SIF Banat si SIF Oltenia, dar si la mai multe societati, intre care SC Antibiotice, dar si la Fondul Proprietatea.


Sursa foto: cdep.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri