Hublot Tourbillon Solo Bang: 122.000 dolari

Hublot Tourbillon Solo Bang: 122.000 dolariHublot comercializeaza si modele personalizate ale ceasurilor de serie, cum ar fi Big Bang Caviar, la pretul de 1 milion de dolari. Acesta insa este acoperit cu diamante negre si, prin urmare, nu este inclus in lista noastra.

Modelul Big Bang are carcasa de platina, baza din ceramica neagra si vine echipat cu clasica curea din cauciuc natural, potrivit Business Insider.

Sursa foto: Hublot.com

Daniel Roth Ellipsocurvex Tourbillon: 129.000 dolari

Daniel Roth Ellipsocurvex Tourbillon: 129.000 dolariCompania lui Roth a fost infiintata in Elvetia, in 1989 si a fost cumparata de Bulgari in 2000.

Ellipsocurvex-ul are o carcasa de platina, curea din piele de crocodil si este rezistent la apa (potrivit in caz de ploaie usoara, dar nu pentru inot sau scufundari).

Sursa foto: www.watchesbargain.com

Parmigiani Kalpa XL Tourbillon: 150.000 dolari

Parmigiani Kalpa XL Tourbillon: 150.000 dolariDurata medie de producere a unui ceas Parmigiani este de 400 de ore.

In plus, compania a realizat un insert pentru producatorul auto Bugatti, iar acesta a castigat premiul pentru ceasul anului, oferit de presa japoneza.

Modelul pe tourbillon Kalpa XL beneficiaza de o carcasa de platina, geam din cristal de safire si curea din piele de aligator.

Sursa foto: www.parmigiani.ch



IWC Grande Complication Perpetual: 240.000 dolari

IWC Grande Complication Perpetual: 240.000 dolariIWC Grande Complication are 659 piese mecanice, 71 de piese cu rol strict estetic si 21 de functii.

Are, de asemenea, un calendar pentru urmatorii 500 de ani, combinat cu un display cu fazele lunii, iar carcasa si cureaua sunt realizate din platina masiva.

Productia acestui model este limitata la 20 de bucati pe an, deci trebuie sa va grabiti daca doriti sa il faceti cadou cuiva drag.

Sursa foto: IWC.com

Vacheron Constantin Les Cabinotiers: 387.200 dolari

Vacheron Constantin Les Cabinotiers: 387.200 dolariVacheron Constantin este o companie cu traditie, fiind adesea plasata in topul celor trei mari producatori din domeniul orologeriei, alaturi de Patek Phillippe si Audemars Piguet.

Modelul Les Cabinotiers este surprinzator de subtire si are o carcasa din aur roz de 18 karate. Desi este rezistent la udare, ceasul nu este complet rezistent la apa.

Sursa foto: Vacheron-Constantin.com

Jaeger-LeCoultre Gyrotourbillon: 404.000 dolari

Jaeger-LeCoultre Gyrotourbillon: 404.000 dolariGyrotourbillon-ul este un alt exemplu de ceas bazat pe tehnologia tourbillon-ului, inventata in 1795, care contracareaza efectele gravitatiei asupra preciziei ceasurilor.

Modelul Jaeger are o carcasa din platina, cadran placat cu metale rare, bratara din piele de crocodil si este rezistent la apa pentru 50 de metri.

Sursa foto: Jaeger-lecoultre.com

Girard Perregaux Opera Three: 420.000 dolari

Girard Perregaux Opera Three: 420.000 dolariOpera three este un model de ceas de-a dreptul spectaculos, care se comporta ca o cutie muzicala pentru bijuterii.

Melodiile care ruleaza pe tamburul cu 20 de ace se actioneaza prin intermediul unui maner special si pot fi adaptate dupa gusturile fiecarui posesor.

Ceasul este confectionat din aur alb de 18 karate, are curea din piele de crocodil si rezista in apa pana la 50 de metri.

Sursa foto: Girard-perregaux.ch

A Lange & Sohne Tourbograph: 580.000 dolari

A Lange & Sohne Tourbograph: 580.000 dolariCeasul Tourbograph de la A. Lange & Sohne are 1097 de piese in miscare si 41 decorative.

Materialul carcasei este fie din platina, fie din aur, iar cureaua este realizata din piele de crocodil.

Sursa foto: A. Lange & Sohne

Audemars Piguet Royal Oak Complication: 869.000 dolari

Audemars Piguet Royal Oak Complication: 869.000 dolariAudemars Piguet este celebra pentru productia celor mai scumpe ceasuri din lume si se refera la ceasurile sale numindu-le "complicatii".

Royal Oak are un calendar perpetuu, care indica ziua, saptamana, fazele lunii, luna si anii bisecti, dar si un cronograf foarte precis.
Ceasul este realizat din aur alb de 18 karate cu o carcasa transparenta din cristal de safir si este rezistent la apa pana in 20 de metri.

Sursa foto: Audemars Piguet

Patek Philippe Sky Moon Tourbillon 5002 P: 1,5 milioane dolari

Patek Philippe Sky Moon Tourbillon 5002 P: 1,5 milioane dolariDesi Patek Philippe nu scoate pe piata multe astfel de modele, faptul ca sunt, momentan, parte dintr-o linie de productie, le incadreaza in criteriile noastre. In plus, depasirea pragului de 1 milion de dolari merita un loc de cinste in clasament.

Modelul 5002 P este alcatuit din 686 piese, dintre care unele au dimensiuni microscopice si are o fateta suplimentara, cu miscarile corpurilor ceresti.

Ceasul este rezistent la umiditate si praf, dar nu este rezistent la apa.

Sursa foto: Patek Philippe