Fondatorul Facebook, in sandale la evenimente

Fondatorul Facebook, in sandale la evenimenteMark Zuckerberg este unul dintre miliardarii lumii care au spus un „nu” categoric costumului. Fondatorul Facebook ne-a obisnuit cu stilul casual, care se extinde nu doar la articolele de imbracaminte, ci si la incaltaminte. Zuckerberg este unul din putinii manageri care au avut aparitii publice in sandalele.

Desi stilul lui Zuckenberg este unul foarte putin grijuliu, este totusi cat de poate de oportun avand in vedere specificul business-ului. Mai mult, contribuie la brandul personal al creatorului Facebook si ofera autenticitate povestii din spatele companiei.

Sursa foto: Pinar Ozger, Flikr.com

Sursa foto cover:SFGate.com, imagine din filmul The Social Network.

Halatul de matase, un simbol

Halatul de matase, un simbolHugh Hefner, fondatorul Playboy, a facut celebru faimosul halat rosu de matase si parca pentru nimeni altcineva nu este atat de natural sa apara in fotografii in pijamale.

Lookul lui Hefner este cu atat mai agreabil cu cat la bratul lui apar celebrii iepurasi Playboy. Desi fondatorul Payboy prefera totusi costumul la evenimente, halatul de matase este unul dintre obiectele vestimentare iconice si imediat asociate cu Hefner.

Sursa foto:Starlize.com

Costumat in telefon mobil sau arlechin

Costumat in telefon mobil sau arlechinMichael O’Leary, seful celui mai mare low-cost european, Ryanair, este recunoscut pentru excentricitatile sale.

Desi stilul sau vestimentar este in sine destul de cuminte, acesta este probabil managerul cu cele mai multe costumatii. O'Leary a aparut in cadrul mai multor conferinte de presa imbracat in telefon mobil, arlechin sau centurion roman.

Sursa foto: guardian.co.uk

Mai multe fotografii cu O'Leary.

Uniforma Steve Jobs

Uniforma Steve JobsJeansii si helanca neagra, „uniforma” regretatului Steve Jobs, este probabil cea mai recognoscibila tinuta din lumea de business. De lungul vietii, Jobs a ramas fidel acestor obiecte vestimentare care au devenit iconice.

Manageri romani care au spus nu costumului

Si antreprenorii romani, dezvolta stiluri vestimentare care ies din tiparul clasicului costum.

Cristian Manafu, seful companiei de organizare de evenimente Evensys, este un adept al sepcilor, aparitiile sale publice fiind de cele mai multe ori „incoronate” de faimoasele sepci.

Sursa foto: Manafu.ro