1 / 5

Melania Hancila: Am prins gustul cartilor autoeducative

Melania Hancila, sefa departamentului de strategie si cercetare din cadrul Volksbank, spune ca, in ultima perioada, a prins gustul cartilor autoeducative, deoarece acestea contin mai multe informatii practice comparativ cu cele beletristice, care au ocupat cea mai mare parte a lecturilor sale de pana acum.

"Ma preocupa sa am o viata cat mai sanatoasa posibil si consider ca alimentatia este o componenta esentiala a unui stil de viata care sa te mentina tanar, pe langa sport si activitatile in natura, iar cartea "Esti ceea ce mananci" scrisa de Dr. Gillian McKeith este exact ceea ce cautam", a precizat Hancila.

De asemenea, una dintre pasiunile economistei este psihologia, care, in opinia sa, "este piatra de capatai a dezvoltarii personale".

"Daniel Goleman cu cartea sa «Inteligenta emotionala» m-a ajutat sa ma cunosc mai bine pe mine insami si pe ceilalti, m-a invatat sa-mi controlez si sa-mi fructific mai bine emotiile si impulsurile, intr-un cuvant m-a ajutat sa devin mai inteleapta", a adaugat Hancila.Cartile de pe noptiera economistilor: Cu ce lecturi se relaxeaza analistii?Articole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.