Excursie in Muntii Apuseni

Excursie in Muntii ApuseniExcursia dureaza trei zile sau sapte zile si costa in jur de 700 de lei de persoana, respectiv 1.000 lei fara TVA, potrivit Extreme Travel.

Se asigura ghid pe toata durata excursiei, cazare si demipensiune.

Turistii vor avea ocazia sa admire Pestera Scarisoara sau Pestera Ursilor, Poiana Ponor, Cheile Galbenei, Poiana Florilor, Ghetarul Focul Viu, izvoarele Vaii Galbena si Cetatile Ponorului.

Traseele sunt de dificultate medie, pe fondul lungimii lor, insa nu ridica probleme tehnice. Turistii vor fi rasplatiti cu privelisti de neuitat, insa este recomandat ca acestia sa aiba o conditie fizica buna, sa aiba o minima experienta pe munte si sa fie dotati cu echipament de munte.

Astfel de excursii se pot realiza pe tot parcursul anului, insa este recomandata luna iulie.

Sursa foto: contul de Facebook al agentiei Extreme Travel


Trasee in Fagaras

Trasee in FagarasTuristii care vor sa admire aceasta zona pot opta pentru excursii de 3,6 sau 7 zile, pentru care vor plati aproximativ 600 lei, respectiv 1.200-1.300 lei fara TVA.

Pretul include ghid, transport si cazare cu demipensiune.

Printre obiectivele care vor putea fi vizitate pe parcursul excursiei, in functie de optiune, se numara Varful Moldoveanu, Varful Negoiu, Lacul Capra, Fereastra Zmeilor, Cabana Podragu, Vistea Mare, potrivit Extreme Travel.

Traseele sunt de dificultate medie, insa este bine ca turistii participanti trebuie sa aiba o conditie fizica buna si sa mai fi fost pe munte.

Perioada recomandata pentru aceasta destinatie este luna iunie, insa pot fi efectuate excursii pe tot parcursul anului.

Sursa foto: contul de Facebook al agentiei Extreme Travel

Expeditie in Retezat

Expeditie in RetezatTuristii pot opta pentru o expeditie de trei zile sau de sase zile in aceasta zona, pentru care vor plati aproximativ 700 de lei, respectiv 1.250 lei fara TVA de persoana.

Acestia vor putea admira printre altele Parcul National Retezat, Valea Stanisoarei, Varful Retezat, Varful Peleaga, salba de lacuri Florica, Viorica, Ana, Lia si Bucura, cel mai intins lac glaciar din Carpati.

Se asigura ghid pe toata durata excursiei, transport si cazare cu demipensiune, conform Extreme Travel.

Este o tura de dificultate medie datorita traseelor mai lungi, insa nu ridica probleme tehnice. Turistii participanti trebuie sa aiba o conditie fizica buna, o minima experienta pe munte si dotari de munte.

Sursa foto: contul de Facebook al agentiei Extreme Travel

Trasee pe Cheile Nerei

Trasee pe Cheile NereiExpeditia dureaza trei zile si costa 700 de lei fara TVA.

Se asigura ghid pe toata durata excursiei, transport, cazare cu masa.

Pe parcursul excursiei sunt atinse obiectivele Sasca Montana,Tunelurile Turcesti, Lacul Ochiul Beiului, cascadele Beusnitei, Poiana lui Vogiun, Lacul Dracului si Sopotul Nou, potrivit Extreme Travel.

Tura este de dificultate medie, insa se recomanda ca turistii sa aiba conditie fizica si sa fie dotati cu echipament de munte.

Sursa foto: contul de Facebook al agentiei Extreme Travel

Trasee in Piatra Craiului

Trasee in Piatra CraiuluiTraseele in Piatra Craiului pot fi organizate pe perioade de 1-3 zile, iar preturile variaza de la 170 de lei - 500 de lei fara TVA.

Acestea pot fi efectuate pe Creasta Nordica, Braul de Mijloc (Nord), Braul de Mijloc (Sud), Braul Rosu, Cioranga, Poiana Inchisa sau Valcelul cu Fereastra, potrivit Extreme Travel.

Turistii se vor bucura de priveliste in aceste zone, pe trasee cu dificultate medie, insa nu trebuie sa uite sa se echipeze pentru munte.

Traseele pot fi efectuate in orice perioada a anului.

Sursa foto: contul de Facebook al agentiei Extreme Travel