Tabere de cercetasi

Tabere de cercetasiTaberele de cercetasi sunt organizate vara aceasta din iunie pana in septembrie. Costul unei astfel de tabere, in oferta RaduTravel, una din companiile specializate pe astfel de activitati, este de 1.200 lei, iar copii vor fi cazati la Taverna Piatra Craiului de trei strele din Zarnesti.

Activitatile se intind pe 7 zile si cuprind initiere in alpinism, tiroliana, mountain bike, pescuit, campare, excursii in Piatra Craiului, tir cu arcul sau cu pusca de paintbal si nelipsitul foc de tabara.

Taberele se organizeaza pentru mai multe categorii de varsta, de la 4 la 18 ani.

Sursa foto:Radu Travel.ro

Tabere de tenis

Tabere de tenisIn Fundata in pensiunea Euro Park de 5 stele au loc taberele de tenis. In oferta Radu Travel, pretul este 1.200 lei pentru 7 zile si sunt incluse doua antrenamente pe zi, printre alte distractii.

Tabera se organizeaza pentru mai multe categorii de varsta, adresandu-se copiilor intre 4 si 16 ani.

Tabere de tenis gasiti si pe Tabara de Tenis, un proiect al Skill Team Consulting realizat in parteneriat cu Centrul Olimpic National, Complexul Sportiv National Nicolae Navasart Snagov, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, Tenis Con (club de tenis), HEAD (echipamentele sportive) si cu susinerea BRD Groupe Societe Generale.

Locatia taberei este Snagov-Izvorani (Centrul Olimpic, Complexul Sportiv Nicolae Navasard si Pensiunea Lupului), iar costul este de aproape 1.200 lei.

Sursa foto:Tabara de tenis.ro

Tabara de echitatie

Tabara de echitatieTabara are loc la ferma montana de echitatie Diana cu 70 de cai: lipitani, arabi si metisii din apropiere de Cheile Rasnoavei

Participantii sunt cazati langa centrul de echitatie, la hotelul Conca Verde.

Pretul la RaduTravel este 1.200 lei.

Sursa foto:Radu Travel


Pictura si arta fotografica

Pictura si arta fotografica7 zile in tabara de pictura costa 1.200 lei, in oferta RaduTravel.

Pe langa cursurile de pictura, desen sau fotografie in tabara se face si dans, dar sunt si activitati sportive si drumetii.

Sursa foto:RaduTravel.

Tabere internationale de limbi straine

Tabere internationale de limbi straineDaca preferati o varianta mai educationala pentru copii, pe plan local exista oferte si pentru tabere internationale de limbi straine pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani. Taberele costa intre 860 de euro, in Franta, si peste 3.000 de euro, in China, in oferta companiei Mirunette.

Sursa foto:Mirunette.ro