Antalya

AntalyaHappy Tour are in oferta vacante de 7 nopti in Antalya, transport cu avionul si taxe de aeroport incluse, la preturi plecand de la 283 euro de persoana. Oferta este una last minute, asa ca plecarea este pe 29 iulie.

Preturile pachetelor turistice standard spre Antalya incep de la 379 euro de persoana plus taxe de aeroport in oferta Prestige Tours, companie din grupul Happy Tour.

Sursa foto cover: Codrin Graur, FreeDigitalPhotos.net

Sursa slide: HappyTour.ro

Insula Zakyntos, vacante de la sub 150 euro de persoana

Insula Zakyntos, vacante de la sub 150 euro de persoanaOfertele lunii iulie la Christian Tour pentru insula greceasca Zakyntos pornesc de la mai putin de 150 de euro de persoana pentru 7 nopti de cazare. La aceasta suma se adauga circa 100 de euro costul autocarului, iar plecarea este pe 30 iulie.

Un pachet la un hotel de 4 stele din aceeasi statiune costa circa 400 de euro de persoana la ofertele last minute.

Sursa foto: christiantour.ro

Albena de la 38 euro pe noapte

Albena de la 38 euro pe noapteOfertele speciale ale Paralela 45 includ si Bulgaria. In statiunea Albena cazarea pana pe 8 august este de circa 38 euro de persoana pe noapte la all-inclusive, cu cazare la o unitate de 3 stele. Daca alegeti sa plecati chiar la finalul acestei luni, Paralela 45 are discount-uri si la transportul cu autocarul pana in statiune. Din Bucuresti, drumul dus-intors costa sub 30 de euro.

Sursa foto: paralela45.ro

Mamaia

MamaiaIn oferta Eximtur o vacanta la un hotel de 3 stele din Mamaia, cu cazare 6 nopti si demipensiune costa circa 900 de lei de persoana, in a doua jumatate a lunii august. Pentru un pachet all-inclusiv la acelasi hotel, in aceeasi perioada, turistii trebuie sa scoata din buzunar peste 1.000 de lei de persoana. Oferta face parte din programul Zile gratuite de vacanta.

Sursa foto: eximtur.ro

Barcelona, statiunea Calella

Barcelona, statiunea CalellaIn oferta Marshal Turism sunt oferte last minute cu plecare pe 1 august spre Barcelona cu cazare in statiunea Calella incepe de la 460 de euro de persoane cu cazare 7 nopti la un hotel de 3 stele, demipensiune si transport cu avionul. Nu sunt incluse taxele de aeroport, de aproape 100 de euro de persoana.

Sursa foto: wikipedia.org

Bilet de avion cadou, la pachetele charter

Bilet de avion cadou, la pachetele charterHappy Tour are si o oferta speciala in aceasta luna: ofera cadou un bilet de avion, la achizitia unui pachet charter pentru 2 persoane.

Biletul de avion gratis se acorda doar la achizitionarea unui pachet charter pentru 2 persoane adulte, in luna iulie, indiferent de perioada calatoriei, de la Prestige Tours, companie care face parte din grupul Happy Tour. Biletul de avion gratis se acorda doar la ofertele standard nu si la ofertele speciale.

Oferta este valabila pentru destinatii din Grecia, Turcia si Spania, ale caror preturi incep de la circa 220 euro pentru Grecia si de la peste 400 de euro pentru statiuni din Spania, ca Mallorca si Tenerife.


Reduceri de sute de euro pentru vacante premium

Reduceri de sute de euro pentru vacante premiumUn pachet de 7 nopti in Santorini cu zbor inclus, dar fara taxe de aeroport, cu demipensiune si plecare pe 26 august, costa 538 euro de persoana, redus de la peste 700 de euro de persoana. Cazarea este la un hotel de 4 stele in Santorini, potrivit reprezentantilor Perfect Tour. Plecarea este pe 26 august.

Un pachet in Creta la un hotel de 4 stele cu plecare pe 31 iulie costa aproape 500 euro, in scadere fata de peste 700 de euro, in oferta Perfect Tour.

Un circuit in Portugalia de 10 zile, cu trasport cu avionul si taxe de aeroport incluse costa 960 de euro de persoana in oferta last-minute a Eturia. Plecarea este pe 26 august si potrivit informatiilor de pe site-ul companiei mai sunt 4 locuri disponibile.

Tot la Eturia un sejur in Bali cu 8 nopti de cazare costa aproape 1.500 de euro cu cazare la un hotel de 4 stele, zbor si taxe de aeroport incluse in pret. Tariful este de persoana/ sejur si este o oferta last-minute. Plecarea este pe 24 august.

Sursa foto: perfect-tour.ro