Steve Aoki - 12 milioane dolari

Steve Aoki - 12 milioane dolariPotrivit Forbes, Aoki castiga mai putin decat ceilalti DJ pentru fiecare prestatie, dar are mai multe show-uri decat majoritatea, cu peste 200 de zile pe an.

Ca urmare, Steve Aoki se claseaza pe a cincea pozitie in topul "regilor muzicii electronice", cu incasari de 12 milioane dolari pe an.

Sursa foto: pagina de Facebook a artistului

David Guetta - 13,5 milioane dolari

David Guetta - 13,5 milioane dolariDavid Guetta este un DJ francez foarte cunoscut la nivel mondial. El a performat la nenumarate festivaluri din toata lumea si, potrivit ropului Forbes, a castigat 13,5 milioane dolari anul trecut.

Sursa foto: pagina de Facebook a artistului

Swedish House Mafia - 14 milioane dolari

Swedish House Mafia - 14 milioane dolariAcest trio de DJ suedezi este prima formatie de muzica electronica care a fost cap de afis la Madison Square Garden.

Biletele la spectacolele lor se vand cu sute de dolari. Swedish House Mafia ocupa a treia pozitie in top, cu incasari de 14 milioane dolari.

Sursa foto: pagina de Facebook a formatiei

Skrillex - 15 milioane dolari

Skrillex - 15 milioane dolariLa doar 24 de ani, DJ-ul nascut in California a castigat deja trei premii Grammy dupa ce a mixat "dubstep", un stil de muzica electronica care a devenit popular in intreaga lume.

Skrillex este al doilea cel mai bine platit DJ din lume, cu incasari de 15 milioane dolari.

Sursa foto: pagina de Facebook a artistului

Tiesto - 22 milioane dolari

Tiesto - 22 milioane dolariDJ-ul olandez Tiesto are 43 de ani este unul dintre cei mai cunoscuti din lume. Tiesto castiga 250.000 dolari pentru fiecare noapte de mixat si are turnee in toata lumea.

Astfel, artistul a fost desemnat de Forbes cel mai bine platit DJ, cu incasari anuale de 22 milioane dolari.

Sursa foto: pagina de Facebook a artistului