Offroad in Maroc

Offroad in MarocO vacanta de 10 zile in Maroc costa circa 1.600 de persoana. Vacanta include vizite la obiective turistice dar si un traseu offroad in Marrakech, prin muntii Atlas. Timp de cateva zile vei merge pe un traseu offroad pe sute de km.

Sursa informatii: Eturia.ro.

Sursa foto: Wikipedia.org.

Printre recifele de corali

Printre recifele de coraliO vacanta de 8 zile in Bonaire costa circa 2.600 de euro de persoana. Pe langa relaxarea de pe insula din Caraibe vei avea parte si de diving printre recifele de corali. In pret sunt incluse 6 scufundari in larg si 6 zile de scufundari nelimitate la tarm.

Sursa informatii: Eturia.ro

Sursa foto:wikipedia.org

Escalada pe vulcani in Ecuador

Escalada pe vulcani in EcuadorTrekking pe vulcani, catarare pe cel mai inalt Vulcan din lume, Cotopaxi, si excursiile in jungla fac parte din mixul unei vacante care costa peste 3.700 euro de persoana, pentru 11 zile, in Ecuador.

Sursa informatii: Eturia.ro

Sursa foto:Wikipedia.org

Cucereste Everestul

Cucereste Everestul8 zile la peste 4.000 de mp altitudine, pentru aproape 4000 euro. Excursiile la Everest sunt organizate in martie si octombrie. Expeditia la Everest Base Camp, adica la poalele Everestului, la o altitudine mai mare, insa, decat aproape toate varfurile din Europa. Dificultatea traseului este medie.

Sursa informatii si foto: ExtremeTravel.ro.

Raliu umanitar Budapesta-Africa

Raliu umanitar Budapesta-AfricaAlex Oproiu, managerul companiei care detine hotelul Epoque din Bucuresti s-a inscris la un raliu, umanitar, care pleaca din Budapesta si ajunge in Africa. Costurile de inscriere, incluzand masina cu care vei merge, ajung la circa 2000 euro.

Mai multe detalii despre un raliu de acest gen.

Sursa foto:budapestbamako.org.