Aceeasi culoare si pentru el si pentru ea? Un NU categoric

Aceeasi culoare si pentru el si pentru ea? Un NU categoricTeoria prin care un cuplu trebuie sa fie imbracat in aceeasi culoare este demodata, ba chiar lipsita da rafinament. Din cauza texturilor, doua materiale, chiar si in aceeasi culoare, au nuante diferite, efectul vizual fiind unul neplacut si lipsit de eleganta, spune stilistul Adina Buzatu (foto), proprietara magazinelor Trends.

Cromatic, pentru o prezenta agreabila, sunt recomandate culorile complementare. De exemplu, daca in tinuta doamnei predomina movul, domnul ar putea purta accesorii in combinatii de verde, iar daca tinuta este in tonuri de rosu, este recomandat ca accesoriile lui sa fie in tonuri de mov, verde, maron, exemplifica Adina Buzatu.

Stilul vestimentar al partenerilor trebuie sa fie din acelasi registru

Stilul vestimentar al partenerilor trebuie sa fie din acelasi registruPentru o aparitie de cuplu armonioasa si stilata, este esential ca tinutele sa fie complemetare, nu doar cromatic, ci si stilistic. De exemplu, daca vestimentatia masculina este retro, pentru a nu fi o discrepanta foarte mare in cuplu, este recomandat ca si tinuta feminina sa fie din acelasi registru.

Respectarea aceluiasi registru este recomandata si la accesorii, care trebuie sa fie din aceeasi epoca, sa aiba acelasi aer, mai spune Adina Buzatu.

Indrazneste: Cum poti purta jeansi, daca partenera are o rochie eleganta

Indrazneste: Cum poti purta jeansi, daca partenera are o rochie elegantaPentru tinutele festive, rochia eleganta a doamnei poate fi completata cu succes de o vestimentatie casual si indrazneata alcatuita din jeansi si un sacou elegant, din catifea sau smoking.

Cum te imbraci in functie de locul in care petreci: petrecerea companiei

Cum te imbraci in functie de locul in care petreci: petrecerea companieiAdina Buzatu iti propune sa alegi pentru aceasta petrecere o pereche de jeansi la care sa asortezi o camasa din poplin fin si un blazer dintr-o stofa fina de lana sau catifea.

De asemenea, poti personaliza tinuta cu o pereche de bretele si o batista colorata din matase naturala. Ghete din piele intoarsa fina sau pantofii colorati, pot fi optiuni pentru o astfel de petrecere.

Revelion la restaurant

Revelion la restaurantDaca ai optat pentru un restaurant, poti alege intre un costum negru sau bleumarin sau clasicul smoking. Acestea trebuie sa fie dintr-o stofa de calitate buna si sa aiba un croi impecabil. Camasa alba din poplin fin la care poti purta o cravata, un papion sau o esarfa Ascot completeaza o tinuta cu succes. Butonii si ceasul fin, care trebuie doar sa se intrevada de sub manseta camasii, vor definitiva cu stil aceasta combinatie.

In opinia Adinei Buzatu, pantofii reprezinta accesoriul care te poate descalifica daca nu ii alegi pe cei potriviti. Stilistul iti recomanda sa alegi o pereche de pantofi din piele lacuita, catifea sau piele box, cu cat mai putine cusaturi vizibile.

Revelionul in club

Revelionul in clubCostumul poate fi o alegere buna, dar mai putin comoda pentru o astfel de petrecere. De aceea, mult mai potrivit ar fi sa alegi combinatia jeans si un sacou din catifea sau o jacheta smocking (neagra sau bleumarin). Camasa cambrata din bumbac in culori inchise cu detalii speciale (mici pliseuri sau un jabou discret) vor aduce un plus de eleganta tinutei. Mai mult decat atat, daca in timpul petrecerii vei renunta la sacou, look-ul tau nu va avea de suferit.

Tot pentru club ai posibilitatea sa optezi pentru o pereche de pantaloni din stofa fina cu o croiala inspirata din taietura pantalonilor de jogging, dar cu detaliile specifice celor de smoking (vipusca din matase). Un tricou simplu si o vesta vor completa tinuta.