Dubai

DubaiO vacanta de 7 nopti in Dubai, cu transport inclus si cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, incepe de la sub 720 euro de persoana in oferta Happy Tour. Compania de turism a realizat pachetele in jurul idei de shopping, asa ca Dubai Mall, gigantul centru comercial cu circa 1.200 de magazine te asteapta.

Sursa foto:thedubaimall.com

Istanbul

IstanbulMarele Bazar, dar si mallul Cevahir, unul dintre cele mai mare centre comerciale din lume, fac din Istanbul o destinatie de top pentru shopping. In oferta Eximtur cazarea la 4 stele in oras incepe de la circa 70 euro pe noapte de persoana, fara transport inclus.

Sursa foto:istanbulcevahir.rom

Milano

MilanoMilano este orasul brandurilor de lux, Prada, Gucci sau Armani au magazine in oras, insa in acelasi timp, branduri middle sunt prezente in oras, asa ca aria de cumparaturi este foarte larga. Cazarea in Milano la un hotel de 3 stele este in aceasta perioada de circa 30-35 euro pe noapte de persoana, la care se adauga transportul. Orasul este inconjurat de outlet-uri si magazine ale fabricilor. Una dintre cele mai apropiate destinatii cu reduceri de Milano este Vicolungo, la circa 30 de minute de oras.

Sursa foto:fidenzavillage.com

Metzingen

MetzingenUna dintre variantele de destinatii de shopping este Metzingen, un oras la 30 de KM de Stuttgart. Aici gasiti magazine de desfacere si outlet-uri la tot pasul. Pentru a vizita raiul reducerilor te poti caza in Stuttgart si lua un shuttle bus spre Metzingen. Cazarea in Stuttgart la un hotel de patru stele incepe de la circa 50 de euro pe noapte.

Sursa foto: theoutletcity.com

Paris

ParisParisul poate fi de asemenea o destinatie perfecta pentru shopping, existand mai multe galerii comerciale si buticuri care iti vor atrage atentia. Un pachet cu 3 nopti de cazare la un hotel de 2 stele si transport inclus costa circa 250 de euro de persoana. In apropiere de oras la cateva minute de Disneyland resort se afla La Vallee Village, un outlet in care puteti gasi mai multe branduri de lux.

Sursa foto: Lavalleevillage.com