1. EcomTim 13-14 martie

ecomTIM, organizat de Wall-Street.ro si 2parale.ro, este cel mai important eveniment regional de e-commerce. Aflat la editia a treia, editia din acest an va reuni peste 25 de speakeri de renume local si international. In premiera in Romania veti putea interactiona cu un manager al platformei multiplu premiate la nivel mondial, Prestashop.

Mai multe amanunte pe site-ul oficial.

3. Business-Review annual investment awards 2013 4 martie

Pe data de 4 martie, revista dedicata expatilor Business-Review organizeaza a opta editie a premiilor dedicate companiilor nationale si internationale cu activitate locala ce s-au facut remarcate in 2012. Premiile vor fi acordate la Hilton, in seara zilei de 4 martie.

Mai multe informatii, pe Business-review.ro.

2. Digital Marketing Forum 6-7 martie

Digital Marketing Forum este unul dintre cele mai importante evenimente de promovare in mediul online, punand accent pe modele de business, antreprenoriat online si studii. La fel ca ecomTIM, Digital Marketing Forum include o zi de conferinte si prezentari si o zi de workshop-uri specializate.

Mai multe informatii pe pagina oficiala.

3. Imbunatatirea Standardelor de Guvernanta Corporativa 7 martie

Pe data de 7 martie conferinta cu titlul “Imbunatatirea Standardelor de Guvernanta Corporativa” va avea ca invitat special pe Mariana Gheorghe, CEO Petrom. Conferinta, dedicata companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, isi propune sa prezinte solutii punctuale aplicabile si noi tendinte in sfera guvernantei corporative.

4. Targul de Turism 14-17 martie

Targul de Turism isi va deschide portile pe data de 14 martie. Evenimentul se va desfasura la Romexpo si va beneficia de prezenta a zeci de companii din domeniul turismului.

Mai multe informatii pe pagina evenimentului.

Romanian Electronics Show 2013 28-31 martie

Singurul eveniment de profil din Romania, eveniment international dedicat industriei tehnologice, echipamentelor electronice, electrocasnice si de comunicatie. La eveniment participa peste 300 de producatori si importatori de echipamente de ultima generatie, de la sisteme stilizate de sunet, playere de inalta rezolutie, televizoare 3D, tablete Ice Cream Sandwich, camere video digitale pentru era smartphone pana la echipamente electronice profesionale.

Mai multe informatii pe site-ul oficial.

Salonul Auto Moto (SAM) - 3-7 aprilie

Salonul Auto Moto (SAM) - 3-7 aprilieSalonul Auto Moto (SAM) este prima expozitie de masini din 2013 si va avea loc in Piata Constitutiei intre 3-7 aprilie.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

eTravel Conference - 11 aprilie

eTravel Conference - 11 aprilieeTravel Conference se va concentra pe partea de comert online in industria locala de turism. Promovarea si vanzarea produselor de turism pe internet reprezinta punctul principal de discutie al evenimentului. Obiectivul conferintei este de a educa si a moderniza industria de turism si travel propunand strategii de marketing si comert online pentru imbunatatirea vanzarilor si profitului cu un minim de costuri si eforturi.

Citeste mai multe pe pagina oficiala a conferintei.

6. In paralel, eveniment Moto si de biciclete 12-14 aprilie

Pentru impatimitii de motociclete sau pasionatii de biciclete, zilele 12-14 aprilie se anunta foarte interesante. SMAEB 2013 revine la formatul de 3 zile, ziua de vineri avand scopul de a facilita contactele B2B intr-un mediu adecvat. A IV-a editie EXPOBIKE - "Salonul de Biciclete si Accesorii" se va desfasura in perioada 12-14 Aprilie 2013.

5. Festivalul International de Film Bucuresti 2013 15-21 aprilie

Luand in considerare rezultatele exceptionale obtinute de Romania pe plan mondial in lumea cinematografiei, Festivalul International de Film Bucuresti, editia 2013, ar putea atrage multa atentie.

Din 2005, festivalul reprezinta prima mare competitie cinematografica de film de lung metraj organizata la Bucuresti.

Puteti afla mai multe informatii aici.