Liliana Solomon

Liliana SolomonLiliana Solomon, fosta directoare generala a Vodafone Romania, este in prezent director financiar regional pentru grupul Vodafone ( Germania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Ungaria, Romania, Republica Ceha si Turcia).

Liliana Solomon ocupa aceasta functie din iulie 2012. La plecarea din Romania, la finalul lui 2010, Liliana Solomon a preluat functia de director de operatiuni pe Europa la Vodafone.

Liliana Solomon a condus operatiunile Vodafone Romania timp de 5 ani in perioada 2005-2010. Ea a lucrat anterior ca director financiar in T-Mobile in Marea Britanie.

Angela Cretu

Angela CretuAngela Cretu este in prezent vicepresedinte Avon pe Europa de Est si director general al operatiunilor Avon in Rusia. Angela Cretu a fost director general al Avon Romania pana in 2009.



Adela Cristea

Adela CristeaAdela Cristea este director de dezvoltare al Hilton Worldwide. Povestea Adelei Cristea incepe la receptia hotelului Hilton Bucuresti, loc de unde incet si-a dezvoltat o cariera in domeniu.

Inainte de functia de la Hilton Worldwide, Adela Cristea a fost managing consultant la Humberts Leisure si consultant la TRI Hospitality Consulting.


Liliana Caimacan

Liliana CaimacanLiliana Caimacan lucreaza de circa 10 ani in Unilever si de 15 ani in marketing.

Astfel, cu experienta de peste 4 ani (in marketing, certare de piata si vanzari) acumulata in alte companii (Sensiblu si KRKA Slovenia), Liliana Caimacan a ajuns in 2002 in Unilever. In 2010, ea a fost promovata la ca senior brand manager la Unilever Germania, iar anul trecut a fost numita european manager pentru brandurile pentru barbati in cadrul companiei.

Marilen Kenington (fosta Popa)

Marilen Kenington (fosta Popa)Marilen Kenington a plecat din Romania in 2008 cand a preluat functia de VP legal si CA in regiunea ECE in cadrul AB Invev, apoi din 2012 a fost director de HR. legal si corporate affaires la Starbev. Acum dupa achizitia companiei Starbev de catre Moldon Coors ea continua sa ocupe aceeasi pozitie.

Marilen Kenington a fost timp de 7 ani, pana in martie 2008, legal si corporate affaires director la InBev Romania.


Cristina Segal

Cristina SegalCristina Segal a fondat compania Comsys pe care a vandut-o in 2007 catre Wind River System. Ulterior, Cristina Segal a condus activitatea Wind River in Romania. Cristina Segal a inceput sa preia functii la nivel regional sau global pentru Wind River incepand cu 2009. Din ianuarie 2013, Cristina Segal este director de strategie si metodologie pentru industria automotive la Wind River in Franta.


Cornelia Coman

Cornelia ComanCornelia Coman, fostul director general al ING Asigurari de Viata, a preluat functia de director general ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria, de la 1 iunie 2012.



Gabriela Lungu

Gabriela LunguGabriela Lungu cofondatoarea agentiei de relatii publice The Practice a plecat in februarie la Londra pentru a ocupa functia de vicepresedinte executiv in cadrul companiei de PR Weber Shandwick.

Lungu ocupa functia de vicepresedinte executiv si consumer practice leader pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu (EMEA)in cadrul agentiei de relatii publice Weber Shandwick, companie care face parte din Interpublic, grup care include si retelele McCann, Lowe sau GolinHarris.


Violeta Ciurel

Violeta CiurelIn ianuarie 2000, Violeta Ciurel a fost promovata in pozitia de director general al companiei, functie pe care a detinut-o pana la sfarsitul lui octombrie 2004. O luna mai tarziu, Violeta Ciurel a plecat la Amsterdam, pentru a coordona pe rand departamentul de Global Pensions din ING, apoi ca european & international affairs director.

Din aprilie 2008 a preluat conducerea diviziei de proiecte greenfield a ING Central Europe, in calitate de regional CEO start-up operations pentru ING Insurance in Rusia, Ucraina, Turcia si Bulgaria.

Violeta Ciurel s-a alaturat AXA Group in septembrie 2010, in calitate de CEO al AXA Life Insurance Romania. Violeta Ciurel ocupa de la 1 iulie 2012 atat pozitia de CEO al AXA Life Insurance Romania, cat si postul de presedinte al Consiliului Director al AXA Insurance Ungaria.

Elena Ionita

Elena IonitaElena Ionita este de 2 ani global senior planner in Marea Britanie pentru Ogilvy & Mather. Ionita a lucrat anterior ca strategic planning director la Leo Burnett Romania.