10. Insula Nosy Be

10. Insula Nosy BeNosy Be ( Insula Mare, in traducere) este amplasata pe coasta de nord-vest a Madagascarului. Lacurile vulcanice, lemurii lenesi, plantatiile de Ylang Ylang si distileriile de rom au determinat utilizatorii TripAdvisor.com sa voteze insula, astfel ca aceasta este pe locul 10 in topul din 2013.

Surse informatii si foto: TripAdvisor.com


9. Insula Pastelui

9. Insula PasteluiInsula Pastelui din Chile nu este cel mai accesibil loc din lume, dar izolarea a permis pastrarea sculpturilor impresionante in roci vulcanice .


8. Koh Tao, Thailanda

8. Koh Tao, ThailandaInsula Koh Tao isi ia numele de la numarul mare de testoase aflate pe tarm. Insorita 300 de zile pe an, insula acoperita de nisip alb este strajuita de dealuri accesibile doar masinilor cu tractiune integrala.



7. Moorea

7. MooreaInsulele Moorea din Polinezia Franceza reprezinta un loc ideal pentru pasionatii de snorkeling si scuba diving.

6. Insula Femeilor

6. Insula FemeilorInsula Femeilor (Isla Mujeres) ofera o varietate de optiuni pentru cei care iubesc plaja. Iubitorii de snorkeling sau de windsurf sunt in largul lor aici.


5. Santorini

5. SantoriniSantorini este o destinatie interesanta atat pentru cei care iubesc sa petreaca timp la plaja, cat si pentru pasionarii de arheologie. Vinurile excelente, bucataria eclectica, privelistile uluitoare si viata de noapte sunt atractii pentru o gama larga de turisti.


4. Insula San Juan

4. Insula San JuanInsula San Juan din Washington nu este o destinatie tropicala, dar plajele si una din cele mai mari ferme de lavanda fac din insula o destinate perfecta pentru cei care isi doresc o evadare.

3. Bora Bora

3. Bora BoraMica insula Bora Bora ofera o multitudine de activitari, de la safari 4X4, la scufundari, sau plimbari cu barca in laguna.

2. Insula St. John

2. Insula St. JohnInsula St. John din insulele Virgine Britanice este o oaza pentru ecoturism. Aici poti urmari viata salbatica, poti sa faci snorkeling sau bineinteles pur si simplu sa stai la plaja sau sa inoti.

1.Ambergris Caye, Belize Cayes

1.Ambergris Caye, Belize CayesAmbergris Caye este cea mai mare insula din Belize, iar mijlocul de trasport preferat sunt masinutele de golf. Recifele de corali, plajele imbietoare si vremea insorita te imbie la relaxare.