Galaxy Gear, primul smartwatch de la Samsung

Galaxy Gear, primul smartwatch de la SamsungCu exact o zi inainte de inceperea targului tehnologic IFA Berlin, Samsung va lansa pe piata primul sau smartwatch (ceas inteligent), dispozitiv care a tinut ocupate in ultimele saptamani paginile publicatiilor de specialitate din intreaga lume.

Samsung Galaxy Gear, dupa cum se numi viitorul dispozitiv, urmeaza sa fie prezentat de compania sud-coreeana pe 4 septembrie.

Lee Young-hee, vicepresedintele diviziei de mobile in cadrul Samsung a confirmat data exacta de lansare si faptul ca sud-coreenii vor prezenta un astfel de concept.

“Vom prezenta un nou concept , un dispozitiv care se va putea purta si va fi numit Galaxy Gear la propriul eveniment de la Berlin, din 4 septembrie. El nu va avea un ecran flexibil, dar suntem convinsi ca va schimba modul in care evolueaza industria mobilitatii”, a precizat VP al diviziei de mobile la Samsung.

Wall-Street.ro va fi prezent la evenimentul IFA Berlin desfasurat in perioada 6-11 septembrie si va va tine la curent cu toate noutatile lansate de Samsung.

Un ceas inteligent si o tableta de 8 inch de la LG

Un ceas inteligent si o tableta de 8 inch de la LGNu doar Apple si Samsung si-au propus sa revolutioneze industria tehnologica in acest an, sud-coreenii de la LG pregatind propria versiune de ceas inteligent.

Sub posibilele denumiri de G-Watch sau G-Band, viitorul ceas inteligent al LG ar urma sa ruleze sistemul de operare Android si sa fie conectat in permanenta la Internet prin intermediul unui SIM.

Noul dispozitiv ar urma sa ia incet-incet locul dispozitivelor mobile pe partea de email, fiind unul dintre cele mai mari pariuri ale industriei in acest an.

Sud-coreenii de la LG vor prezenta in cadrul IFA si tableta G-Pad de 8,3 inch.

Echipata cel mai probabil cu un procesor quad-core, G-Pad 8.3 va rula cel mai nou sistem de operare Android.
Pana in acest moment nu se cunosc foarte multe detalii tehnice, dar Wall-Street.ro va fi prezent la evenimentul de prezentare de la IFA Berlin si va va tine la curent cu toate noutatile.


Wall-Street.ro va fi prezent la evenimentul IFA Berlin desfasurat in perioada 6-11 septembrie si va va tine la curent cu toate noutatile lansate de LG.

Sony si noul flagship Xperia Z1

Sony si noul flagship Xperia Z1Japonezii de la Sony sunt pe punctul sa lanseze pe piata smartphone-ul Xperia Z1, un urmas al varfului de gama Xperia Z – un smartphone extrem de bine primit de catre fanii brandului.

Cunoscut anterior si sub numele de “Honami”, viitorul smartphone se va diferentia in primul rand prin senzorul foto, Sony apeland de aceasta data la unul de 20 de megapixeli. In acest fel, japonezii vor ataca segmentul pe care Nokia au intrat de circa un an de zile, prin prezentarea unui smartphone cu o camera foto a carei rezolutii avea 41MP.

Principalul atuu al Sony Xperia Z1 nu este doar calitatea camerei foto, viitorul dispozitiv fiind rezistent la apa, iar dotarile sale nu s-ar opri aici. Presa tehnologica scrie ca Xperia Z1 va avea un display de 5 inch cu rezolutie Full HD, un procesor quad-core puternic si o baterie de 3.000 mAh.

Wall-Street.ro va fi prezent la evenimentul IFA Berlin desfasurat in perioada 6-11 septembrie si va va tine la curent cu toate noutatile lansate de Sony.

Galaxy Note, la puterea a treia

Galaxy Note, la puterea a treiaLa evenimentul de presa pe care Samsung il pregateste la IFA Berlin, pe 4 septembrie, sud-coreenii vor lansa pe piata telefonul-tableta Galaxy Note 3, aflat deja la a treia generatie.

Cu un design inspirat de linia Galaxy S, Note 3 va incorpora un procesor cu 8 nuclee tip Exynos 5, un ecran de 5,7 inch – Full HD, 3GB memorie RAM si o baterie de 3.200 mAh

Elementul de noutate pe care Samsung il aduce pe viitorul dispozitiv va fi posibilitatea de inregistrare video in 4K, tehnologie care ofera o imagine de pana la 4 ori mai clara decat cea a rezolutiei Full HD.

Noul dispozitiv urmeaza sa fie prezentat pentru prima data la IFA Berlin, iar de pe 27 septembrie sa devina disponibil spre vanzare pe principalele piete din lume.

Sursa: GSMArena.com

Pariul taiwanezilor: HTC One Max

Pariul taiwanezilor: HTC One MaxDupa lansarile HTC One si HTC One mini, producatorul de telefoane mobile taiwanez incearca “marea cu degetul”, prin lansarea unui smartphone de dimensiuni mari pe un segment care in prezent este dominat de Samsung, prin modelele Galaxy Note sau Galaxy Mega.

Potrivit celor mai noi informatii aparute pe site-urile de tehnologie, HTC One Max va dispune de un procesor cu patru nuclee de 2,3 GHz, o memorie RAM de 2GB si un procesor grafic tip Adreno 330.

Display-ul viitorului smartphone gigant al HTC One Max ar urma sa aiba 5,9 inch, iar designul telefonului va pastra liniile HTC One si HTC One mini.

Wall-Street.ro va fi prezent la evenimentul IFA Berlin desfasurat in perioada 6-11 septembrie si va va tine la curent cu toate noutatile lansate de HTC.

Sursa: droid-life.com

Nokia pregateste un smartphone gigant de 6 inch

Nokia pregateste un smartphone gigant de 6 inchFinlandezii de la Nokia sunt pe punctul sa lanseze primul smartphone cu un ecran gigant de 6 inch si totodata primul dispozitiv mobil care va dispune de o rezolutie Full HD. Dispozitivul ar urma sa fie echipat cu un procesor quad-core si sa dispuna de cel mai nou soft Windows Phone.

Tableta cu ecran 4K de la Panasonic

Tableta cu ecran 4K de la PanasonicChiar daca in prima faza televizoarele au fost cele pe care tehnologia 4K a fost implementata, producatorii de electronice au inceput sa extinda suportul si pe tablete, Panasonic fiind unul dintre primii producatori care vor prezenta in aceasta toamna o tableta al carei ecran masoara 20 de inch.

Ecranul tabletei dezvoltata de Panasonic are o rezolutie de 3840x2160px, un display tip OLED, ruleaza Windows 8 Pro si este prezentata de catre japonezi ca fiind cel mai subtire si usor gadget de acest tip.

Pe partea de echipare, tableta este dotata cu un procesor Intel Core i5, suporta 16GB de memorie RAM si dispune de un spatiu de stocare tip SSD de 128GB.