1 / 11

1. Paste in Poiana Brasov: o noapte costa chiar si 35 lei, iar sejururile de la 99 euro

Hotelierii si proprietarii de pensiuni din Brasov au pregatit pachete turistice pentru Paste la preturi care incep de la 35 de lei de persoana pentru o noapte de cazare la pensiuni din Predeal sau de la 99 de euro de persoana un sejur de patru zile la o pensiune de trei margarete din Poiana Brasov.


Cea mai scumpa statiune din judetul Brasov ramane Poiana Brasov. Aici, la o vila de trei margarete tariful pentru o noapte de cazare este de 100 de lei de persoana, fara masa inclusa, cu posibilitatea inchirierii intregii vile, care are opt locuri disponibile, la pretul de 500 de lei pe noapte.


Hotelierii din Poiana vin cu diverse oferte, in special pentru familiile cu copii, pentru care au pregatit diverse surprize de Iepuras. De exemplu, la un hotel de patru stele preturile pornesc de la 121 de euro pentru un pachet cu trei nopti de cazare in camera dubla pentru o persoana si ajung la 248 de euro de persoana pentru cinci nopti de cazare in apartament. Turistii care aleg aceasta varianta vor fi intampinati in noaptea de Paste cu oua rosii, cozonac, pasca si vin rosu, iar copiii vor primi cadouri.


Sursa foto: Poiana Brasov vazuta de pe Vf. Postavaru/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri