The Happys

The Happy’s sunt animale de companie motorizate care CHIAR se joaca cu tine, precum animalute vii. Happy’s fac o multime de giumbuslucuri. Alearga dupa o minge, in jurul cozii, sar si se alinta si chiar danseaza. Evident, miscarile sunt insotite de efecte speciale pe masura. De asemenea, daca “ii hranesti”, mai multe miscari vor deveni valabile. Pretul este redus – 20$.

Pound Puppies

Pound Puppies

Au aparut pentru prima oara in anii ’80 si au inspirat seriale animate, emisiuni dedicate lor si chiar un film artistic. Copii de peste tot in lume vor sa adopte animalutele care au nevoie de atentie speciala. O generatie mai tarziu, sunt inca produse preferate de copii, stimuland imaginatia. Pound Puppy este extrem de fericit cand il intalneste pe stapan, latra si da din coada. Jucariile vin cu un nume la care raspund si un certificat de adoptie.

Max Liquidator

Max Liquidator

Nu te lasa inselat de aparente. Max Liquidator este cea mai eficienta pusca cu apa, deghizata intr-un tub inocent. Doar trage de el, umple cu apa si tinteste. Apa tasneste cu putere. Max Liquidator NU este realizat din plastic ci din spuma moale, asigurand astfel ca nu exista pericole.

Gazillion Bubbles Streamin' Bubbles

Gazillion Bubbles Streamin' Bubbles

Gazillion Bubbles Streamin' Bubbles de la Funrise este un tub care scoate baloane – vine impreuna cu un recipient special care trebuie atasat in fata instrumentului, inainte de folosire. Nu necesita niciun fel de effort si ofera eficienta, putand fi folosit chiar si de copii de 3 ani.

Wacky-tivities Kinetic Sand

Wacky-tivities Kinetic Sand

Cutia vine cu un kilogram de Kinectic Sand cu care poti lucra. 98% din acesta este facut din nisip si 2% polimer. Nisipul este usor de modelat, nu se usuca niciodata, nu este nociv si mainile iti raman curate dupa folosire.

Kinectis Sand se modeleaza usor astfel incat componenta creativa este incurajata.