1 / 6

Casti pentru muzica

A devenit o obisnuita ca atunci cand alergam sau facem miscare, atat in sala, cat si in aer liber, sa fim acompaniati de muzica. Tehnologia in domeniu a evoluat foarte mult, astfel ca in prezent se gasesc mult mai usor produse adaptate dupa fiecare nevoie si gust.

Pentru sport este indicat sa utilizam casti care sa fie atat confortabile, dar care nici sa nu cada usor din ureche (cand vorbim de cele in-ear), dar nici sa nu fie foarte grele, ca cele pe care le purtam pe cap. Este adevarat, insa, ca tot mai putina lume foloseste castile over-ear (peste ureche) pentru sport.

Unul dintre modelele care ne-a intrat in atentie este cel al castilor Jabra Sport Wireless, dotate cu protectie anti-soc si la vreme rea. Castile Jabra Sport Wireless+ fac fata ploii, socului, nisipului, sau prafului. La un pret de circa 300 de lei, castile dispun si de Radio FM incorporat.

De o reducere de 25% beneficiaza si castile Sennheiser PX 200-III, un model over ear cu microfon si telecomanda pe fir, compatibile cu iPhone/iPod/iPad, dar si cu alte dispozitive.

Castile Sennheiser PX 200-III cantaresc sub 100 de grame si se gasesc in prezent la un pret de circa 300 de lei in magazinul online AVStore.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri