1 / 5

Revelion in Poiana Brasov, mai scump decat in Dubai

Potrivit site-urilor de oferte turistice, la hotelurile de 4 si 5 stele din statiune pretul unui sejur de Revelion porneste de la 800 de euro de persoana si ajunge la 1.200 de euro de persoana, scrie News.ro. Prin comparatie, un sejur de Revelion in Dubai costa de la 709 euro/persoana. De Craciun preturile sunt putin mai mici, un sejur costand intre 600 si 900 de euro de persoana in Poiana Brasov, dar mai scump decat in Viena sau Praga.


Vezi si Harta partiilor de schi: unde gasesti cele mai mici preturi pentru skipass-uri in Romania.


Pachetele turistice includ cinci nopti de cazare, demipensiune sau pensiune completa, dar si petreceri in fiecare seara. Tematica este variata, de la petreceri traditionale romanesti, la petreceri ca la Bollywood, petreceri retro specifice anilor 1950-1960, dar si seri cu muzica de pian.


Hotelierii ofera meniuri romanesti, dar si din bucataria internationala, iar muzica este live. In pachet intra gratuit accesul la SPA, piscina, sala de fitness, dar si cluburi de joaca pentru copii. De asemenea, turistilor li se ofera si transport gratuit la partiile de schi.


Preturile sunt mai mici la hotelurile de 2 si 3 stele, intre 400 si 600 de euro de persoana, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion. Pachetele sunt tot pentru cinci nopti, cu demipensiune si mese festive in 24, 25 decembrie, de Revelion si in 1 ianuarie.


Cazarea este mai ieftina la vilele din statiune, unde o camera costa in perioada revelionului 200 de lei pe noapte, dar rezervarile se pot face doar de la cinci nopti in sus. Vilele au in general, cinci, sase pana la zece camere si se pot inchiria si integral, caz in care turistii beneficiaza de o reducere de 10-15% din pretul camerelor.


”Poiana Brasov este o destinatie ceruta deoarece turistii care vin aici de Craciun sau Revelion vin si pentru schi. In Poiana Brasov este cel mai mare domeniu schiabil din Romania, partiile sunt mereu in stare perfecta, iar asta conteaza. Poiana Brasov se adreseaza unui segment de lux si oamenilor care prefera hotelurile de 4 si 5 stele. Sunt cereri pentru Poiana Brasov de Revelion pentru ca romanii in general prefera sa faca acasa sarbatorile. Gradul de ocupare este deja undeva la 80%“, spune Cristian Rogozea, reprezentant agentie de turism.


Sursa foto: g-stockstudio/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri