1 / 10

Privire de ansamblu

Cel mai asteptat eveniment automobilistic din Romania a inceput. Organizat de aceeasi francezi implicati si in desfasurarea Salonului de la Paris, evenimentul a strans sub acelasi cort majoritatea importatorilor din Romania, exceptie facand doar francezii de la Peugeot, care nu au apreciat eforturile organizatorice ale conationalilor si au declinat invitatia pe motiv de locatie improprie. Acelasi gand, acompaniat de un cor de fluieraturi si de vorbe de bine, a starfulgerat si mintea celor care au trebuit sa indure traficul infernal de pe DN1 pana la fostul Metro Otopeni.

Fanaticii zeului Automobil vor trece peste acest aspect si se vor inchina modelelor expuse intr-o locatie destul de bine aranjata, dar nu la fel de bine ventilata. Alegerea corturilor ca si cadru de desfasurare este cu siguranta o idee mai fericita si aspectuoasa decat a hangarelor de la Romaero, dar aglomerarea atator modele, prezente de ceva vreme in showromurile importatorilor, intr-un spatiu mai mic, a stirbit din aura europeana a salonului de la Bucuresti.

Sa revenim, insa, la ce conteaza cu adevarat pentru cei care isi vor petrece mai multe ore in incinta acestei expozitii, automobilele. Chair si cei mai exigenti ochii, isi vor gasi delectarea in multitudinea de modele desfasurate. Din acestea voi prezenta o mica parte, cea a modelelor pe care le-am asteptat cu sufletul la gura...sau mai bine zis: la creme de la creme.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri