Locul 1

Locul 1Pe primul loc se plaseaza o superba vila incarcata de istorie din zona Gradina Icoanei, cu o valoare de piata de 6,5 milioane euro. Construita pentru renumitul poet Octavian Goga, ea a fost locuita de diverse personalitati, in timpurile moderne fiind resedinta lui Jonathan Scheele, seful delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, pe durata mandatului sau.

Cu desfasurare pe demisol, parter si doua etaje, imobilul are cca. 1.200 mp constuiti. Suprafata de teren aferenta este de 822 mp, dintre care 463 mp sunt curte libera.

Trasaturile cele mai spectaculoase sunt arhitectura deosebita, stucaturile si ornamentele conservate in stare perfecta. Nimeni nu poate nega suprafetele impresionante, insa aspectul estetic primeaza in atractivitatea acestui imobil.

Locul 2

Locul 2Locul doi este ocupat de o vila amplasata in Piata Romana, cu o valoare de piata de 5,5 milioane euro. Cu un teren de 780 mp si o suprafata construita de 1.350 mp, vila ofera 11 camere structurate pe demisol, parter, etaj si mansarda.

In plus, imobilul este compus din doua corpuri. Corpul principal include doua camere, baie, bucatarie, sala de fitness, sauna, sapalatorie; la parter doua saloane, 3 bai, bucatarie, hol central; la etaj trei camere si doua bai, plus un hol, iar la mansarda inca doua camere si 2 bai. Corpul secundar include 2 camere, baie, bucatarie si un garaj dublu.

Renovata integral, vila este excelenta pentru o locuinta reprezentativa, cu acel aer sofisticat al Micului Paris.

Locul 3

Locul 3A treia pozitie este ocupata de o vila eleganta amplasata in zona Dacia/Eminescu, cu o valoare de piata de 4,5 milioane euro. Cu o suprafata de teren de 1.800 mp si 1.000 mp construiti, vila iti taie respiratia.

Structura este demisol, parter, etaj. La demisol exista 3 camere, baie si centrala termica; la parter se intra in holul central, 6 camere, baie, bucatarie si terasa; la etaj exista un hol central, 6 camere si 2 bai.

Elegantul imobil este potrivit atat pentru o locuinta deosebita, cat si pentru un sediu special.

Locul 4

Locul 4Locul patru il detine o cladire localizata ultracentral, la cateva minute distanta de zona Armeneasca, cu o valoare de piata de 4 milioane de euro. Suprafata utila de 1.300 mp este structurata pe subsol, parter, doua etaje si mansarda.

La subsol este spatiu tehnic plus doua birouri si doua grupuri sanitare. La parter exista receptia, 7 birouri si anexe. Etajul intai ofera 7 birouri, grup sanitar, spatiu receptie, bucatarie, mici anexe si terasa. La al doilea etaj exista spatiu semi-deschis, birouri, grup sanitar si anexa, iar la mansarda se ofera open space, birou, bucatarie, grup sanitar si terasa.

Aceasta vila este perfecta pentru un sediu reprezentativ, de imagine. O companie puternica, cu renume ar fi un client ideal pentru un asemenea imobil. Locatia exceptionala si suprafata generoasa sunt doar doua dintre cele mai mari avantaje pe care aceasta cladire le detine.

Locul 5

Locul 5Pozitia a cincea este detinuta de o vila tot din zona Gradina Icoanei, cu o valoare de piata de 4 milioane euro.

Beneficiind de un teren de 1.000 mp si o suprafata constuita desfasurata de 500 mp, vila este un imobil de patrimoniu constuit in 1910. Structura pe demisol, parter, etaj o face perfecta pentru resedinta.

Cu finisaje deosebite si detalii arhitecturale senzationale, vila este o mostra de eleganta si rafinament a Bucurestiului de alta data.

Locul 6

Locul 6Locul sase se atribuie unei cladiri amplasate ultracentral, cu o valoare de piata de 3,7 milioane euro. Avand un teren de 630 mp si o suprafata constuita de 1.000 mp, vila beneficiaza de o arthitectura deosebita.

Interesanta si savuroasa, cladirea este structurata pe demisol, parter, etaj, mansarda. La demisol exista 3 camere, grup sanitar si spatiu tehnic; la parter sunt holul de acces, 4 camere, grup sanitar, balcon si acces scara secundara. La etaj sunt un hol de acces, 4 camere, grup sanitar si acces scara secundara. Mansarda ofera open space, 1 camera si baie.

Aceasta vila poate fi folosita atat ca resedinta, cat si ca sediu de companie. Spatiul deschis de la mansarda ofera posibilitati multiple de amenajare, ceea ce da un plus de flexibilitate unei structuri impozante.

Locul 7

Locul 7A saptea pozitie este detinuta de o vila din complexul rezidential Pacea (Snagov), cu o valoare de piata de 3 milioane euro. Cu o suprafata de teren de 5.000 mp si o suprafata construita de 1.000 mp vila este structurata pe parter si etaj. O trasatura ce trebuie evidentiata este deschiderea generoasa catre lac: 40 m.

La parter se regasesc livingul, bar, birou, dormitor, grup sanitar si jacuzzi (pentru 6 pers); la etaj sunt 3 dormitoare, baie, sauna, dressing room si terasa, iar in corpurile anexe exista dormitor si baie pentru oaspeti, o bucatarie de vara si doua pivnite.

Vila este un refugiu de vis intr-o lume condusa de viteza. Dotata cu teren de tenis si vestiar, cu ponton si ambarcatiuni, gradina de trandafiri si alte asemenea detalii, vila te transpune intr-un mediu idilic, perfect detensionarii.

Locul 8

Locul 8Locul opt este detinut de un imobil amplasat in zona Lascar Catargiu, cu o valoare de piata de 3 milioane euro. Suprafata de teren este 250 mp, cu o suprafata construita de 740 mp. Imobilul este pozitionat strategic, in apropiere de Piata Victoriei.

Structurata pe parter, doua etaje si mansarda, vila a fost construita anul trecut si beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate. Locatia ii da un plus de atractivitate ca sediu de companie.

Locul 9

Locul 9Cea de-a noua pozitie este ocupata de o alta vila din complexul Pacea (Snagov), cu o valoare de piata de 2,5 milioane euro. Cu o suprafata de teren de 5.000 mp si o suprafata construita de 1.050 mp, vila beneficiaza si de o deschidere la lac de 40 m.

Imobilul este structurat pe parter, hoch parter si etaj. La perter sunt livingul, piscina interioara si sala de fitness. La hoch parter exista un living, un dining, o bucatarie, o baie, un birou si o terasa. La etaj sunt cele 3 dormitoare, 2 bai si o terasa.

Vila este deosebit de luxoasa, oferind nu numai o locatie speciala si o vedere spectaculoasa, ci si un confort deosebit.

Locul 10

Locul 10Pe locul zece se gaseste o vila constuita in Pipera – Tunari, cu o valoare de piata de 2,5 milioane de euro. Cladirea beneficiaza de 1.650 mp de teren plus 350 mp cota de drum privat si o suprafata construita de 550 mp.

Pe timp de vara aici te poti rasfata pe indelete, bucurandu-te de piscina proprie.