5 / 6

SIAB-ul pe Venus: Automobilele care au facut cu ochiul femeilor

Surpriza de proportii, atat la propriu cat si la figurat, a fost pentru mine Cadillac Escalade, model la volanul caruia vad tot mai multe femei, in promenadele mele prin Bucuresti. Desi, am fost pus in garda de pasiunea Afroditelor pentru lucrurile mari si SUV-uri in general, nu ma asteptam ca amica mea sa o nominalizeze printre modelele care au impresionat-o la SIAB.

Eu unul nu imi pot imagina cum cineva, care nu poarta turul pantalonilor in proximitatea rotulelor si mai mult "sclipici" la gat decat pe Coroana Britanica, ar putea cobora din acest mastodont. Si acest exercitiu de imaginatie a fost dobandit cu ajutorul MTV-ului.

Fara ca sa fie o noutate, modelul a aparut cu siguranta in multe poze suvenir ale vizitatorilor. Totusi spatiul oferit in interior este colosal, fiind probabil de dimensiunea unei camere de camin din Regie, iar confortul aproape regal.

Din punctul meu de vedere, fan declarat al Mini, Escalade este mult prea mult pentru orice barbat, si aici fiind discutabil legat de relatia invers proportionala intre masina si alta componenta a masculinitatii. Incheind cu acest exemplu mai surprinzator ca o ploaie cu soare, am concluzionez ca asta e motivul pentru care ne plac femeile, fiind mereu surprinzatoare si alternand extremele cu usurinta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri