Channel J12 cu safire albastre

Channel J12 cu safire albastrePret: 195.000 dolari

Ceasul marca Channel J12 din ceramica a aparut la incheietura a numeroase vedete de la lansarea acestuia, in urma cu 7 ani. Acum, compania lanseaza o noua versiune, care te lasa cu gura cascata.

Acest ceas unic, inscrustat cu 46 de safire albastre, totalizand 5,4 K, respectiv 18 K de aur alb, a fost special creat pentru a celebra redeschiderea magazinului Channel din Beverly Hills, iar acum se afla in vitrina locatiei din California.

Louis Vuitton Mini Girmaud

Louis Vuitton Mini GirmaudPret: 34. 500 dolari

Gentile cu monograma lui Louis Vuitton sunt dorite de reprezentantele sexului frumos de mai bine de un secol. In zilele noastre, modelele speedy si mini pochette pot fi zarite peste tot, si in special pe strazile din New York sau Beverly Hiils. Insa renumitul grup francez a lansat un numar limitat de genti care sunt si mai greu de gasit.

Recent, a fost alcatuita o lista de asteptare pentru gama Mini Girmaud, care include un numar limitat de 15 genti din piele de crocodil, in valoare de 34.500 dolari. Din cele 15 superbe genti scoase la vanzare, cinci vor fi destinate exclusiv pietei nord-americane.

Hennessy Beaute du Siecle

Hennessy Beaute du SieclePret: 200.000 dolari

Divizia de bauturi alcoolice a celebrei constelatii a luxului LVMH Moet Hennessy, a lansat anul acesta, in editie limitata (doar 100 de unitati) coniacul Beaute du Siecle, in valoare de 200.000 dolari/sticla.

Desi coniacul este cel mai fin produs al diviziei, exorbitantul pret este dat de opulentul recipient in care este imbuteliata licoarea, creatia artistului francez Jean-Michel Othoniel. Fiecare dintre sticlele de colectie este insotita de patru pahare accesorizate cu foita de aur, adapostite intr-un cufar din aluminiu si sticla.

Harry Winston Diamond de Neige

Harry Winston Diamond de NeigePret: 215.000 dolari

Nimic nu identifica mai bine regalitatea decat o coroana adevarata. Diadema cu diamante Harry Winston, parte a colectiei Diamond de Neige, urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna, impreuna cu o editie limitata de pandantive, inele, cercei si coliere asortate.

Diadema este in asa fel creata incat sa se asemene cu un manunchi de fulgi de nea, presarati pe un strat subtire de omat. In curand, diadema de 34,42 K va porni intr-un tur al tuturor magazinelor Harry Winston din lumea intreaga.

Ballon Bleu de Cartier

Ballon Bleu de CartierPret: 950.000 dolari

Cand Cartier a lansat, in 2006, cea mai ieftina colectie a sa, intitulata Love, bijutierul de lux a fost plasat pe harta mainstream-ului aspirational. Insa Cartier nu si-a abandonat radacinile care l-au facut faimos. In aceasta vara, compania si-a extins colectia de brand-uri exclusiviste, lansand ceasul Ballon Bleu.

Colectia include ceasuri incrustate cu diamante, din aur alb de 18 K. In total, exista 759 de diamante, de 42,7 K si un safir de 2,4 K care cu greu ar putea fi trecut cu vederea. Ceasul se afla, in prezent, intr-un periplu prin magazinele Cartier din toata lumea.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Golful, un joc pentru solitarii puternici
2. Vinurile rosé: Istorie si senzualitate
3. Top 10: Cele mai scumpe sticle de whisky