Luxul care nu-si ia concediu niciodata

Luxul care nu-si ia concediu niciodata"Dupa 11 septembrie 2001, ne tot confruntam cu o mare problema, si anume greutatea materialelor pe care le folosim. Trebuie sa imbinam, in mod armonios, moda cu durabilitatea si sa reusim sa cream genti de voiaj suficient de usoare", este de parere Ken Hinman, vice-presedintele departamentului de vanzari din cadrul companiei Hartmann, unul dintre liderii industriei de profil, citat de ForbesTraveler.com.

Una dintre solutiile propuse de Hartmann se regaseste in cadrul noii colectii intitulate "Wings", destinata atat femeilor, cat si barbatilor. Impodobita cu aur de 24 de carate, colectia cuprinde genti de mai multe marimi, care pot fi folosite si depozitate in orice fel de loc.

Luxul care nu-si ia concediu niciodata

Luxul care nu-si ia concediu niciodataCu toate ca gentile de voiaj de lux pot fi si cu 100% mai scumpe decat cele obisnuite, cumparatorii unor astfel de produse nici nu se uita la pret, mai important fiind brand-ul si design-ul. Unii dintre acestia le folosesc doar pentru o calatorie sau doua, ca mai apoi sa achizitioneze altele noi, mai in pas cu moda.

"Oamenii se gandesc la gentile de voiaj ca la o achizitie practica si, de multe ori, investitia lor este pentru o scurta durata. Le place gandul ca o geanta de calitate le va proteja costumele de 2.000 de dolari si pantofii scumpi", crede Alan Krantzler, vice-presedintele departamentului de product management al companiei Tumi, unul dintre principalii producatori de genti de voiaj de lux la nivel mondial.

Colectia Savoy de la French 1946

Colectia Savoy de la French 1946French 1946, o companie californiana fondata in 1946 care a trecut, de curand, printr-o perioada de restructurare, a creat colectia Savoy pentru femei, folosind un material specific industriei hoteliere datorita durabilitatii si rezistentei sale la pete si bacterii. Piesele colectiei includ genti pentru palarii (785 de dolari), un ghiozdan (450 de dolari), o gentuta (425 de dolari) si o geanta mare (1.085 de dolari) insotita de o geanta de umar (375 de dolari).

Colectia Wings de la Hartmann

Colectia Wings de la HartmannColectia, destinata atat femeilor, cat si barbatilor, este realizata din materiale usoare, folosind o combinatie de polyester cu satin si piele, impobobita cu fermoare de aur de 24 de carate. Wings cuprinde mai multe genti de voiaj, de marimi diferite, a caror preturi variaza intre 300 de dolari si 550 de dolari.

Colectia Moo Shiny Cow Print de la International Traveller

Colectia Moo Shiny Cow Print de la International TravellerSetul de genti din colectia Moo Shiny Cow Print se prezinta sub forma unor carcase din policarbonat foarte usor, dotate cu manere din aluminiu si cu rotite. Cele trei piese ale setului sunt dotate cu un sistem care le permite sa-si mareasca cu 25% capacitatea de depozitare. Colectia este comercializata la pretul de 725 de dolari.

Colectia Laptop Savvy de la Jack George

Colectia Laptop Savvy de la Jack GeorgeJack Georges a lansat o colectie dedicata oamenilor de afaceri care doresc ca laptopul lor sa fie protejat de o servieta eleganta si practica. Geanta din piele italieneasca, realizata manual, este dotata cu rotite si are mai multe compartimente si buzunare inchise cu fermoar. Setul poate fi achizitionat pentru suma de 295 de dolari in culorile negru, albastru, rosu, verde si portocaliu.

Colectia New de la Louis Vuitton

Colectia New de la Louis VuittonColectie de genti de voiaj de la Louis Vuitton cuprinde doua genti de marimi diferite, din materiale elegante si rezistente, impodobite cu celebrele monograme Louis Vuitton. Gentile pe rotile sunt dotate cu intarituri la margini pentru a proteja si mai bine articolele transportate si cu multe buzunare delimitate de fermoare duble. Setul poate fi cumparat contra sumei de 1.800 de dolari.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Ritz-ul aerului
2. La granita dintre imaginatie si glamour
3. Cele mai luxoase croaziere din lume