Masaj facial cu aur

Masaj facial cu aurTratamentele de infrumusetare ne elibereaza de stresul cotidian, dezvaluind in acelasi timp un zambet mai fermecator, o piele mai catifelata, un corp mai odihnit. Iar daca vorbim de masajele faciale, nimic nu se compara cu senzatia unei pieli curate si atat de catifelate. Salonul UMA America din Beverly Hills, California, s-a gandit la un tratament japonez regesc: masaj facial cu aur de 24 K.

Ideea nu e chiar noua. Aurul este folosit inca din antichitate in procesele de infrumusetare, insa procedura nu este simpla. Aurul trebuie dizolvat mai intai pentru a se putea intinde pe piele. Pentru aceasta, UMO America utilizeaza o tehnologie inovativa japoneza, numita Gamma PGA (Pure Natural Hydration). "Efectul" Gamma PGA este mult mai elastic decat colagenul si mai hidratant decat acidul hialuronic pe care il regasim in cremele de fata. Provine din alimental japonez pe baza de soia, Natto Gum, care nu contine conservanti si este 100% natural. Schimbarea ionica produsa de Natto Gum patrunde in piele odata cu aurul. In ce consta masajul? Se aplica doua tratamente cu Nano Mist, apoi aurul este masat pe piele pana cand dispare, lasand fata invaluita intr-o stralucire..de aur.

Masaj cu diamante

Masaj cu diamante"Diamonds are a girl’s best friends" si in cazul masajelor. Hearts on Fire, cunoscut pentru diamantele sale pefect taiate, s-a asociat cu Spa on Location, un salon spa mobil care viziteaza clientii la domiciliul acestora, in Santa Monica, California, pentru a oferi cel mai apreciat masaj de la Hollywood, "Dream Girl" Diamond Massage.

Diamantele in valoare de un milion de dolari sunt aplicate, sub forma de pulbere, si masate incet pe piele. Deloc surprinzator, vedetele pur si simplu il adora.

O baie relaxanta in bere

O baie relaxanta in bereNerecomandate alcoolicilor, baile in bere sunt foarte relaxante pentru persoanele active, sociale, care stiu sa se relaxeze si altfel. Baile in bere au loc intr-un beci al unei berarii (afacere de familie) din Cehia, numita Choidovar. Pivnitele sunt dotate cu sapte cazi imense, de inspiratie victoriana.

Tratamentul spa incepe cu o baie de 20 de minute in bere, continua cu inca 25 de minute de relaxare in pat, acoperit cu o plapuma de lana, dupa care urmeaza o baie mai lunga, de 30-50 de minute.

Ingredientul principal este berea bruna, imbogatita cu drojdie de bere si un amestec de ierburi deshidratate. Drojdia de bere contine vitamine excelente pentru piele, protein si zaharide, care catifeleaza si regenereaza pielea. Bineinteles, un pahar de bere Rock Lager este binevenit oricand la Chodovar.

O baie revitalizanta in vin

O baie revitalizanta in vinDaca preferi vinul in locul berii, exista o multitudine de tratamente si produse cosmetice cu extracte din vin si samburi de struguri. Kenwood Inn & Spa este primul centru de vinoterapie din Statele Unite, cu o experienta bogata in cercetarea efectelor vinului pentru intinerire. Samburii de struguri sunt bogati in polifenol, un antioxidant care incetineste procesul imbatranirii.

Tratamentele din Kenwood folosesc ca ingredienti activi extractele din vin rosu si samburi de struguri, dar si uleiuri esentiale. Acestea se administreaza in cabine avand cazi de lemn, situate in preajma podgoriilor. Spre deosebire de baile in bere, baile in vin se aseamana mai mult cu senzatia unui Jacuzzi in care se regasesc extracte de struguri pisati si uleiuri organice.

Inainte de baia propriu-zisa, se recomanda un tratamentul scrub Crush Cabernet Scrub. Corpul se inveleste apoi in miere si vin, dupa care este supus unui masaj incantator cu pietre fierbinti, culese de pe malurile raurilor antice.

Samponari cu trufe si caviar

Samponari cu trufe si caviarPentru un par sanatos si stralucitor, tratamentele de azi indica trufele si caviarul ca ultima reteta pentru o samponare ca la carte. Desi cei mai multi dintre noi nu isi permit sa guste aceste delicatese, un salon de infrumusetare din South Kensigton, Londra, s-a gandit sa le utilizeze ca materie prima in tratamentul parului.

La Hari’s, caviarul cu acizi Omega 3 este adus direct din Iran, cu o zi inaintea programarii clientului. Parul este spalat mai intai cu un sampon pe baza de trufe delicioase, dupa care se trece la aplicarea caviarului prin pieptanarea parului. Inainte de aplicare, caviarul trece printr-un process de lichefiere, pentru a se elimina mirosul de peste. Parul ramane suplu, intinerit, stralucitor.

Pedicura cu trufe

Pedicura cu trufeTrufe din ciocolata alba cu zmeura...Suna ca un desert delicios, insa Aroma-Listic Day Spa & Salon din Agoura Hills, California, a decis ca si picioarele, nu numai papilele gustative, sa se bucure de un astfel de tratament gustos.

Pedicura de 60 de minute cu trufe este precedata de un masaj pentru corp de 70 de minute cu acelasi desert. Tratamentul se numeste "Dessert without Callories" (desert fara calorii) si se recomanda dupa o masa copioasa, pentru a nu ceda tentatiei de a manca delicioasele trufe. Salonul s-a gandit si la relaxarea clientului in timpul pedicurii, adaugand snacksuri si un Cranberry Spritzer la nota de plata, deloc modesta de altfel.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Cartier: Bijutier al Regilor si Rege al Bijuteriilor
2. Ritz-ul aerului
3. Prima parfumerie de lux din Romania