4 / 7

Land Rover Freelander

Ultima colectie pentru perioada toamna-iarna vine de la britanici, nu din partea lui Julien MacDonald, ci a celor de la Land Rover. Noul Freelander nu joaca in aceeasi liga cu modelele anterior prezentate, dar se descurca si in conditii vitrege si pedigree-ul off-road al marcii este mostenit din plin de catre mezinul familiei.

Mezin care intre timp a crescut, atat in dimensiune cat si ca putere. Freelander II este mai mare, mai puternic si cu o garda la sol mai inalta - acum 220 mm, deci mai pregatit pentru a strabate oceanul de zapada care se poate revarsa intre punctul A si B, intre care trebuie sa va deplasati. Modelul imprumuta multe elemente de la fratii mai mari si chiar de la varul Volvo XC90, cum ar fi acelasi cuplaj electro-hidraulic Haldex si sistemul Terrain Response, astfel incat SUV-ul compact sa paseasca gratios pe suprafetele alunecoase.

Fiind mai mare mai greu si mai tehnologizat, Freelander 2 este si mai scump, preturile cu toate taxele in Romania incep de la 31.000 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri