1 / 11

Night of The Stars la Carol Parc Hotel

Carol Parc Hotel si Restaurantul Poem si-au propus pentru primul lor an de functionare o suita de evenimente de-a lungul intregii luni a cadourilor, sub motto-ul Fairy Tales At Carol Parc Hotel.

Petrecerea de Revelion ce se va desfasura sub denumirea de Night of The Stars va reuni doar 40 de oaspeti, desi capacitatea restaurantului este de circa 80-110 locuri, pentru ca se doreste un adevarat spectacol. In rauri de Cristal Roederer si Dom Perignon invitatii se vor desfata cu selectii de caviar iranian, frantuzesc si din Scandinavia, cu preparate de-a dreptul extravagante realizate din importuri de materii prime foarte proaspete deja comandate care vor ajunge cu avioanele in ziua sau in zilele premergatoare fiecarui eveniment.

Programul artistic combina in functie de eveniment si tinuta acestuia muzica clasica, muzica de sezon, jazz si muzica de dans interpretata de fiecare data, live, de voci sau muzicieni de renume (Paula Seling, Vlad Mirita, trio-uri si quartete de renume).

Pretul: 300 euro de persoana. Cei interesati pot opta pentru un pachet complet ce include cazare in camera dubla, cina si mic dejun pentru 550 euro de persoana.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri