10 / 11

Cinci propuneri magice de la Mariott

Magic Glow: The American Way, gazduit de Cove: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Stridii proaspete, creveti, scoici si crabi, crab servit cu sos de fructe, burger din antricot de vita in stil Rossini, medalioane de vita cu creveti, tarta de branza prajita cu sos de fructe.

Magic Savors: French Mirage, gazduit de Horia Brenciu: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Terina de ficat de gasca servita cu marmelada de ceapa, canapés cu caviar Sevruga, quiche cu homar de Bretania, stridii proaspete servite cu vinegreta de usturoi, prajitura de castane de Aubenas.

Magic Touch: Asian Fever, gazduit de Albertina: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Brulee din ficat de gasca cu ghimbir si crocant din zahar de palmier, selectie de Sushi si Sashimi, rata crocanta in stil Peking, tempura de somon cu sos dulce-acrisor, budinca de orez cu aroma de anason servita cu sos de mango picant.

Magic Scents: Italian Allure, gazduit de Cristi Iacob: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Homar proaspat la gratar, lasagna cu somon afumat, terina de iepure cu masline si anghinare, terina de ciuperci cu trufe si mascarpone, Tiramisu cu zmeura.

Magic Rhythms, gazduit de Salsaphoria: 650 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Carpaccio de scoici St. Jaques servit cu mango si miere, paella cu fructe de mare si creveti, muschi de vita cu ierburi si sos Chimi Churri, peste snaper cu sos picant de cocos si coriandru, mousse de banane si ciocolata amaruie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri