8 / 11

Revelion cu premii la InterContinental

Si InterContinental are mai multe propuneri noaptea de Anul Nou:

Sala Balada: Salutari din lumea stralucitoare a Micului Paris vor spune in seara de Revelion Luminita Anghel si trupa Slang. Interpretari vibrante ale vremurilor demult apuse si o atmosfera dansanta precum numai in anii interbelici mai gaseai... Un meniu de gala “a la Parisienne”, tombola cu premii, artificiile de Anul Nou din Piata Universitatii – in direct.

Pret: 795 lei/ persoana, cu pachet de bauturi inclus, parcare libera in limita locurilor disponibile.

Sala Ronda: InterContinental isi imbie oaspetii cu Bufetul de Gala Festiva si o atmosfera incendiara alaturi de Jojo, Mandinga, Andra si trupa TZ. Tombola de Revelion si artificiile din Piata Universitatii incluse.

Pret: 685 lei/ persoana, pachet de bauturi inclus, parcare libera in limita locurilor disponibile.

Pentru cei care aleg sa isi petreaca Revelionul alaturi de InterContinental, exista si un tarif special de cazare pentru noaptea dintre ani: 80 euro/camera, 150 euro/apartament, cu mic dejun si taxe incluse.

Si pentru prima zi din an InterContinental a pregatit ceva special, oaspetii fiind invitati, incepand cu ora 12, sa asculte faimosul concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, intr-o atmosfera de sarbatoare, in Corso Brasserie, in timp ce savureaza un pahar de sampanie si un meniu usor.

Pret: 95 lei/ persoana

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri