Laptop Darth Vader

Laptop Darth VaderLaptop Darth Vader

Darth Vader are si o latura pozitiva. El si personajele celebre din Star Wars dau lectii de matematica, spelling si utilizare a calculatorului pe noul laptop care ii poarta numele. Copii pot asculta coloana solona a seriei Star Wars, se pot lasa ghidati de vocile personajelor, insa atentie la Chewbacca! Acesta se infurie ori de cate ori copii raspund gresit la comenzi. Pentru cei care nu sunt atrasi de latura intunecata, exista si un R2-D2 Laptop, iar fetitele vor fi incantate de editia Barbie B-Smart Learning Laptop.

Le puteti avea la un pret de 59,99 dolari fiecare. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Chitara electrica Power Tour

Chitara electrica Power TourProducatorul Hasbro’s Tiger Electronics a construit un “Guitar Hero” care ii invata pe copii cum sa devina un adevar star rock, punk, metal sau indie. Chitara electrica Power Tour le stie pe toate: arata corzile si tehnicile pentru a invata genul favorit de muzica, emitand lumini exact acolo unde trebuie pozitionate degetele pentru a executa corect miscarile.

Chitara o gasiti la 69,99 dolari, iar amplificatorul la 49,99 dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Zipit Wireless Messenger 2

Zipit Wireless Messenger 2Copilul tau adora sa vorbeasca mult cu prietenii? Atunci cumpara-i un laptop portabil dotat cu instant messaging. Zipit Z2 garanteaza accesul la aplicatiile tip messenger de pe Internet (AOL, Yahoo, MSN), fara a plati in plus conexiunea. Laptopul ofera si alte surprize: functia de picture sharing, un MP3 player inclus si nu mai putin de 12 canale radio. Piciul tau va uita cu siguranta de PC-ul de acasa si de mesajele text de pe mobil care iti incarcau factura.

Se poate comanda exclusiv la www.zipitwireless.com, pentru 149.99 dolari.

I-DOG

I-DOGI-DOG nu este un catel obisnuit. Conecteaza-l la music player-ul tau si asteapta sa te distrezi. Dalmatianul robot canta, danseaza pe ritm, isi schimba starea in functie de muzica din playlist. Incearca ceva nou si I-DOG sigur iti va arata cele mai expresive miscari, in timp ce led-urile din dotare isi vor schimba culoarea la fiecare miscare. I-DOG se potriveste cu majoritatea electronicelor audio portabile si non-portabile. Se conecteaza foarte usor la orice casti prin intermediul cablului de conectare si necesita doar doua baterii AA.

Este recomandat copiilor de peste 8 ani si costa doar 19,99 dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Tekno, poneiul robot

Tekno, poneiul robotIn sfarsit s-a inventat poneiul robot. Pentru cei care nu au primit pana acum un ponei in dar, e timpul sa se bucure de Tekno. Poneiul este sensibil la atingeri, sunete, lumini, avand senzori de miscare si exprimandu-si cat mai real emotiile. Poneiul merge, isi poate misca capul si coada, putand fi programat cu ajutorul unei telecomenzi pentru a dansa, de exemplu. Tekno beneficiaza si de un emitator wireless prin care sunetele emise sunt traduse in cuvinte. Poneiul poate comunica pana la 20 de fraze, incluzand emotii, dorinta de a se juca, a manca, a se plimba etc. Si, bineinteles, detecteaza miscarile celor din jur si se opreste din mers atunci cand vrei, de exemplu, sa il iei in brate.

Totul la doar 139,99 dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Digital Arts & Crafts Studio

Digital Arts & Crafts StudioConceput special pentru cei mici, Digital Arts & Crafts Studio transforma PC-ul intr-un “laborator” cu activitati creative: colorat, desenat, pictat, printat, o multitudine de proiecte fun..se pot crea invitatii, carti de vizita, coifuri de petrecere etc Pozele digitale se pot folosi ca background si chiar pagini de colorat. Se instaleaza usor de pe CD, include cablu USB de conectare si se ofera parola de acces, pentru a garanta securitata fisierelor de pe hard si a limita numarul de pagini pe care le printeaza copiii. Soft-ul este compatibil cu Windows Vista, 2000 si XP, necesita un procesor de minimum 750MHz, 265MB RAM, 200MB pe hard-disk, rezolutie video 1024x768, video RAM 64MB, iesire USB si o imprimanta color.

Se recomanda copiilor de 4-9 ani si este disponibil la un pret de 128,99 dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Mio Pup

Mio PupMio Pup imita foarte expresiv un adevarat catelus. Dotat cu senzori, ochi “emoto-tronic” si miscari tipice unui catel, Mio Pup da din cap, latra, se scarpina, pofteste la oase, merge si poate canta chiar si muzica tehno!

Creatia Hasbro’s Tiger Electronics, irezistibilul catelus reda peste o suta de emotii diferite la un pret de numai 29,99 dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Disc Hasbro Nerf N-Strike

Disc Hasbro Nerf N-StrikePregateste-te sa exersezi abilitatile de tragator la tinta! HasbroToyShop.com propune un micro darts cu…discuri. Incarca discurile de spuma in lansator, incarca arma cu munitie si incearca sa tintesti discurile. Poti lansa “arma” in variate unghiuri, fixand distanta si acuratetea.

Pachetul de 25 dolari cuprinde lansatorul, adaptorul, telecomanda wireless, cate sase discuri si 6 “gloante”, precum si instructiuni. Recomandat copiilor peste 8 ani. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

RipRoar - Creation Station

RipRoar - Creation StationPentru copii care se viseaza vedete, exista RipRoar: creeaza, imparte si joaca in propriile videoclipuri ca un adevarat profesionist. Tehnologia Green Screen face posibila inlaturarea background-ului, pentru afisarea propriului decor, poza sau imagine. Editia completa da cale libera imaginatiei pentru manipularea obiectelor, imaginilor, chiar si a sunetului. Se pot prelua fisiere audio de pe CD-uri bonus, PC si Internet. Videoclipurile finale se pot scrie pe un DVD si pot fi postate pe YouTube pentru momentele de celebritate...Pachetul include o camera video cu rezolutie 640x480 si 30fps, ecran de 118"x72", microfon incorporate, iluminare prin led-uri, cablu USB si un CD bonus cu sute de imagini, videoclipuri, obiecte, poze si sunete.

Pret de vanzare: 69,99 dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

U.B. Funkeys

U.B. FunkeysU.B. Funkeys, marca Mattel, inseamna acces garantat la un hub de jocuri! Simpaticele jucarii din vinil conecteaza utilizatorul la cate o “zona de joc”, teritoriu care se poate imparti cu prietenii. Fiecare din cele 40 de jucarii diferite deblocheaza un nou joc sau un nou teritoriu.

Pachetul incepatorului porneste de la 19,99 de dolari. Cei interesati de achizitionarea acestei jucarii pot comanda aici.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Top 10: Cele mai scumpe sticle de whisky
2. Luxul care nu-si ia concediu niciodata
3. Cartier: Bijutier al Regilor si Rege al Bijuteriilor